Щорічно, 28 жовтня, вся наша Україна відзначає одну з найбільш значущих дат в своїй історії — День звільнення від нацистських загарбників.

Дата: 31.10.2018 09:07
Кількість переглядів: 578

Щорічно, 28 жовтня, вся наша Україна відзначає одну з найбільш значущих дат в своїй історії — День звільнення від нацистських загарбників. Традиційно, у ці дні кожне місто й село вшановує пам’ять воїнів, які загинули у боях за нашу країну, та висловлюють подяку і схиляють голови перед ще живими ветеранами, солдатськими вдовами, дітьми війни, які також допомагали піднімати Україну з повоєнних руїн.

На знак глибокої пошани та вічної пам’яті про безсмертні подвиги полеглих у боротьбі за свободу Батьківщини, цієї неділі, 28 жовтня, в Радивилові відбулися пам’ятні заходи та покладання квітів до пам’ятників та обелісків, братських могил на Меморіалі Слави.

Голова Радивилівської об’єднаної територіальної громади М.А.Карапетян, очільники міської та районної ветеранських організацій Д.К.Воронко, В.А.Бондар, депутати міської ради, спільно з представниками Радивилівського районного військкомату та громадськістю міста з почестями вшановували пам’ять полеглих, вклонились місцям останнього спочинку воїнів-визволителів, висловили щиру вдячність всім, хто зробив свій внесок у перемогу в Другій Світовій війні. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників, які віддали своє життя у битві з жорстоким ворогом задля мирного життя майбутніх поколінь.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних