У Радивилові відбувся технічний семінар-презентація, на якому йшлося про особливості впровадження та переваги використання енергії сонця, вітру, води.

Дата: 25.10.2018 11:19
Кількість переглядів: 780

Про новітні чинники та еко-ресурси, завдяки яким приватне господарство чи бізнес-напрямок могли б стати максимально енергопасивними та економними, радивилівцям розповіли досвідчені фахівці в галузі альтернативної енергетики та обладнання з міст Дубна, Луцька. Відбулась он-лайн презентація енергоощадних технологій застосування енергії сонця, вітру, землі та води, в результаті яких дім не тільки починає «економити», а й приносить своїм господарям відчутний фінансовий дохід. Про експлуатаційні особливості фотовольтаїчних модулів у приватній садибі та кращі бренди у їх виробництві аудиторію вичерпно поінформувала представник компанії ТОВ «МБІ Девелопмент» офіційного імпортера SunPower в Україні Анна Нестеренко. Серед іншого вона зауважила:

- Не так давно ми підписали договір з Європейським Союзом і увійшли у європейське енергетичне товариство. В зв’язку з цим, Україна зобов’язалась  привести до ладу і свій енергетичний ринок. Для простих українців, які є споживачами електроенергії, це означає неминуче зростання тарифів до тих розцінок, які сьогодні діють в Європі. З 2013 до 2018 року вартість електроенергії уже зросла на 300 відсотків. І подальше підняття цін - просто неминуче, адже на сьогодні Україна має найнижчий тариф на електроенергію в ЄС. Щоб ці перетворення проходили максимально комфортно та безболісно для українських громадян, міжнародна спільнота спонукає нас обирати альтернативу. Яку, до того ж, в нашій державі підкріплено фінансовим стимулом у вигляді «Зеленого тарифу»: йдеться про механізм, покликаний заохочувати людей більш активно впроваджувати еко-енергетику на місцях. Для цього оптовий ринок електричної енергії України зобов'язаний закуповувати електричну енергію, вироблену на об'єктах електроенергетики з альтернативних джерел енергії.  В Україні «зелені» тарифи на електроенергію, вироблену з використанням різних поновлюваних джерел енергії, прийняті на законодавчому рівні в 2009 році і діятимуть до 2030-го року.

Детальні роз’яснення щодо державної фінансової підтримки населення у процесах впровадження «зеленої» енергетики надав представник «Укргазбанку». Семінар-презентацію на тему впровадження альтернативної енергетики на місцях було організовано за сприяння та підтримки голови Радивилівської ОТГ М.А.Карапетяна.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних