Під такою назвою пройшов святковий вечір-вогник у філіалі «Будинок культури Підзамче».

Дата: 18.10.2018 12:46
Кількість переглядів: 649

Саме  в час, коли  чарівна  осінь  порозвішувала  на  гілочках  дукати  золотого  листя, ми відзначаємо особливе свято - День  людей мудрого  віку. Тематичний захід для сивочолих односельчан організували і в Підзамчому. Ведучі  Валентина Мельничук  та  Світлана  Атаденко  привітали  присутніх, які зібралися у залі клубу,  зі  святом. Висловили шану і повагу  людям, які пройшли  великий  віковий  і  життєвий  шлях, при цьому, самовіддано трудилися та примножували найголовніші із чеснот – віру, мудрість, порядність.

З привітальним  словом  виступила  в.о. старости  Під-замчівського старостинського  округу  Радивилівської   ОТГ  Л.В.Воронко. Після щирих і щиросердечних слів темп святу задавала дзвінка українська пісня. Виступили учасники  жіночого  вокального  ансамблю, заспівавши душевні куплети пісень «Добрий  день вам», «Сімя», «Солодка ягода». А також жартівливі: «Черешенька», «А в саду калина». Людей  старшого  покоління – досвідчених, мудрих, добрих – вітала і

вокальна  група у чоловічому складі. У їх виконанні прозвучали пісні: «Плакала калина», «Ти не така, як усі» та «Симпатюлька». Родинний дует у складі Валентини та Анни Мельничуків  викликали цілу палітру емоцій, талановито виконавши  пісню: «Мама і доня». А Ірина Гринюк  та  Яна Цапок  розбудили у поважної аудиторії гадки про квітучу молодість, заспівавши ліричну :«Солодкі сльози».

Місцевий гуморист Дмитро  Воронко  розвеселяв  присутніх  жартівливими рядками з творів: «Як ми з  кумом  мед качали», «Рецепт для похудання» та «Не ті тепер мами».». Концертна  програма  закінчилась  піснею  «Щастя добра і любові»  (солістка - Валентина  Мельничук). Але на фінальних акордах пісень свято  не завершилось: зустріч продовжувалась задушевними бесідами та смачним  чаюванням. Наш вечір для людей мудрих, досвідчених, сивочолих, вкотре пройшов  у  дружній, родинній 

 атмосфері. Від сивочолого гурту - до організаторів свята та аматорів сцени із вдячним словом  звернулися Марія  Додь  та Людмила Повх. Прозвучали побажання многих літ у добрі й здоров’ї  в.о.старости Л.Воронко, працівникам філіалу  «Будинок культури Підзамче» С.Атаденко, Н.Додь та  всім учасникам  художньої  самодіяльності. Не лише за змістовну концертну програму та відпочинок, а й можливість  поспілкуватися та  відпочити душею.

       Надія  Додь, художній  керівник клубу-філіалу с.Підзамче

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних