Зарплата «в конверті» - порушення закону!

Дата: 11.10.2018 12:16
Кількість переглядів: 584

Фото без описуВ УКРАЇНІ БЛИЗЬКО 8-МИ МІЛЬЙОНІВ ЛЮДЕЙ ПРАЦЮЮТЬ НЕЛЕГАЛЬНО

Кожен третій українець, що працює, отримує зарплату «в конверті» - повністю або частково. Про це засвідчили результати перевірки працедавців, повідомили днями в Державній фіскальній службі. Така масштабна тінізація оплати праці призводить до недоотримання величезних сум податків,  в тому числі - місцевими бюджетами. Недобросовісних роботодавців, які уникають офіційного працевлаштування, мають «перевиховати» величезні штрафи - 112 тисяч гривень за кожного нелегального працівника.

Реагуючи на розпорядження Кабінету Міністрів України №69-р «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення», Державною службою з питань праці, Державною фіскальною службою, Пенсійним фондом України, Національною поліцією, будуть проведені додаткові кроки, спрямовані на детінізацію доходів населення. Серед найперших - інформаційна кампанія серед суб’єктів господарювання щодо переваг офіційного працевлаштування та негативних наслідків у разі використання праці без оформлення трудових договорів.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних