Вчитель – це ціле життя, присвячене школі і учням

Дата: 05.10.2018 16:48
Кількість переглядів: 513

Фото без описуЖовтень, щедрий на барви осінні, багатий також на плоди, що їх дарує людині природа. Символічно, що саме в таку благодатну пору відзначають своє професійне свято ті, хто присвятили себе навчанню та вихованню підростаючого покоління. Адже вчительське слово, як і добірне зерно, здатне прорости добром, людяністю, вихованістю та порядністю.

 

У Радивилівській об’єднаній громаді плекають в дітях квітучий  сад знань, науки, мудрості понад шістсот працівників освіти. З них 406 – педагогічні працівники. Надзвичайно важлива місія покладена на кожного з них: розправити маленькі крила для лету, тривалістю в ціле життя.

Зі словами вдячності та з побажаннями подальших успіхів у такій необхідній та благородній педагогічній справі до освітян, які зібрались на урочистості з нагоди свого свята у залі міського Будинку культури, звернулися голова об’єднаної громади  М.А.Карапетян та начальник відділу освіти, культури й туризму, молоді та спорту міської ради І.М.Ковалевська.

За самовіддану багаторічну працю, серце й душу,  сповна віддані дітям, доземний уклін та особливу пошану було висловлено і ветеранам освітньої галузі, вчителям-професіоналам, які нині – на заслуженому відпочинку: І.К. Орлу, Г.Г.Мирній, І.О.Кеді, Є.П.Гудимі та багатьом іншим.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток освіти та з нагоди Дня працівників освіти почесними грамотами Управління освіти і науки Рівненської ОДА було відзначено Воронко Л.В., директора Підзамчівської ЗОШ, Козіцьку Т.К., вчителя початкових класів Радивилівського НВК «школа №1-гімназія», Крук Л.В., завідувачку Немирівським закладом дошкільної освіти, Мамчура А.П., заступника директора Радивилівської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, С.В.Пашулю, головного економіста відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Радивилівської міської ради, Польову І.П., директора Немирівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Почесні грамоти за самовіддачу у навчанні та вихованні підростаючого покоління, а також з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти – почесні грамоти міської ради отримали педагоги загальноосвітніх, а також дошкільних навчальних закладів. Після урочистого вручення квітів, подарунків та грамот для усіх, хто сіє вічне, мудре, добре, працівники та вихованці міського Будинку культури підготували вітальний концерт.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних