Позачергова, 47-ма сесія Радивилівської міської ради, яка відбулась в четвер, 4 жовтня, розпочалась із бюджетних коректив.

 Проектом рішення передбачалося збільшення доходів загального фонду міського бюджету на суму три мільйони двісті двадцять дві тисячі гривень. Із них трохи більше, як два мільйони гривень  - перевиконання власних доходів загального фонду за дев’ять місяців поточного року. Відтак, депутати одноголосно підтримали запропонований висновками постійної бюджетної комісії перелік видатків, який передбачає, що з місцевого бюджету спрямують кошти, зокрема, на придбання шин для Радивилівської підстанції екстреної (швидкої) медичної допомоги та медицини катастроф. Трохи більше п’ятдесяти тисяч гривень виділено і районній лікарні - на забезпечення препаратами інсулінозалежних хворих, а також для проведення позачергового технічного огляду ліфтів медзакладу. Рішенням сесії надано також субвенцію комунальному некомерційному підприємству «Радивилівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги»  для під’єднання лікувальної амбулаторії с.Башарівка до мережі Інтернет. Серед іншого, поточний трансферт на проведення навчально-тренувальних зборів та змагань з неолімпійських видів спорту було виділено і футбольному клубу «Сокіл».

З метою забезпечення прав членів територіальних громад Радивилівського району на участь в управлінні комунальним некомерційним підприємством «Радивилівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», відповідно до результатів депутатського голосування, було визначено уповноваженого представника у склад Спостережної ради від Радивилівської міської ради в особі заступника міського голови з гуманітарних питань О.В.Пастуха. У розгляді питання про відведення із зміною цільового призначення земельної ділянки, присутні підтримали пропозицію голови профільної комісії Л.В.Крук надати дозвіл на виготовлення відповідного проекту із землеустрою жительці міста О.В.Желізняк.