З турботою про тих, хто в літах…

Дата: 03.10.2018 10:37
Кількість переглядів: 637

Фото без описуДругий місяць осені розпочинається з особливої дати: 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений з 1991 року Генеральною Асамблеєю ООН. А в Україні це також і День ветерана.

День, коли пошановують представників старшого покоління, у Радивилівській об’єднаній громаді це завжди добре та світле свято. Це не лише слушна нагода пильніше придивитися до проблем найстарших представників громади, а й можливість для кожного згадати нашу історію, вшанувати людей із сивиною на скронях та довгим трудовим шляхом за плечима. І ветеранів – тих, хто найбільше потребує допомоги та уваги від нас з вами. Саме цього дня, у понеділок, у малій концертній залі міського Будинку культури відбулися урочистості. Почесних гостей ще з вулиці зустрічали мелодії духового оркестру Будинку школяра (керівник Л.Тимощук). Вже традиційно, особисто висловити глибоку вдячність людям із сивими скронями  - за той неоціненний внесок, зроблений ними заради нашого майбутнього, прибув голова Радивилівської об’єднаної громади М.А.Карапетян. За багаторічну сумлінну працю, активну життєву позицію, небайдужість та з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку грамотами виконавчого комітету міської ради та подарунками було нагороджено  Н.П.Вечорко, старосту ветеранського клубу «Затишок», ветерана праці, М.С.Додь, жительку с.Підзамче, М.В.Дремова, ветерана праці, Д.М.Загребу, ветерана соціальної роботи, Г.П.Климчук, активну учасницю ветеранського клубу «Надвечір’я», Г.Ф.Пицуру, ветерана праці, С.С.Почтарук, жителя с.Батьків, Д.М.Ступак, жительку с.Дружба.   

З вітальним словом до сивочолих ровесників звернувся і голова президії організації ветеранів Радивилівського району В.А.Бондар. Він з гордістю відзначив, що, попри пережите лихоліття війни, роки нелегкої праці у час відбудови, наші ветерани зуміли зберегти віру, любов, людську гідність, та пронести їх через все своє життя. Приємно, що й дотепер багато хто з них веде активний спосіб життя, представники старшого покоління нашої громади постійно поповнюють лави ветеранських громадських клубів та організацій. Їхня нажита мудрість, ставлення до людей та духовний цінностей – це той приклад, на який треба орієнтуватися сучасній молоді.

Концертні номери з нагоди свята глядачам, чиї роки – їхнє багатство, підготували творчі колективи міського будинку культури, а також учасники ветеранського клубу «Надвечір’я», який діє при центральній міській бібліотеці. Вже за багаторічною традицією, на додачу до щирих і сердечних привітань з нагоди Дня ветерана, між усіма сивочолими глядачами було розділено пишний коровай, презентований міським головою.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних