Коли в твоєму серці - музика

Дата: 02.10.2018 17:09
Кількість переглядів: 804

Фото без описуВ перший жовтневий день жителів та гостей нашого міста об’єднала музика: у актовій школі Радивилівської дитячої школи мистецтв ім.Германа Жуковського вже традиційно відбувся святковий концерт.

Найкращі орнаменти з мелодій слухачам дарували кращі вихованці школи. Завдячуючи чуйному та професійному наставництву педагогів, вони вміло навчаються висловлювати свої мрії та емоції цією дивовижною мовою – мовою музики. Наскільки проникливо вона торкається людських сердець – сповна відчули на собі всі, хто побували у понеділок, 1 жовтня, на цьому чудовому творчому заході.

Під завісу творчої програми з вітаннями до колег та всіх юних поціновувачів музичного мистецтва звернулась новопризначений директор школи Тетяна Олександрівна Сірко:

- Сьогоднішній концерт, на мою думку, є справжнім доказом того, що наші вихованці роблять великі успіхи у своєму навчанні, - підкреслила вона. – І мені дуже приємно, що звуки їхніх інструментів та голосів лунають не тільки в нашому місті, а й за його межами. Зокрема, навесні цього року найнаполегливіші та найталановитіші учні нашої школи взяли участь в обласному конкурсі-огляді юних виконавців. Гордимося, що вдалі виступи радивилівських солістів та виконавців були належно оцінені компетентним журі.

Відтак, по завершенні концертної частини свята, за підсумками обласного огляду-конкурсу, грамотами Рівненського музичного училища були нагороджені вихованці школи Ілля Паскаль (викл. Дубина Г.В.) та Вікторія Наконечна (викл. Сисак О.І.). За успішні знання з музичної теорії та за II місце з сольфеджіо грамотою управління культури і туризму Рівненської обласної державної адміністрації було нагороджено юного скрипаля Георгія Дацюка (викл. Коваль О.В). Додаткове заохочення він отримав і від адміністрації школи: почесну грамоту за успіхи у конкурсах-оглядах, а також активну участь в загальношкільних та міських урочистостях. Почесними грамотами КЗ «Радивилівська дитяча школа мистецтв» Радивилівської міської ради були відзначені також яскраві вокалісти школи Уляна Бабак (викл. Клюй С.В.), Тимофій Собчук (викл. Клюй С.В.), Юлія Колеснік (викл. Клюй С.В.), гітарист Олександр Мартинюк (викл. Борейчук О.С.), скрипалька Таміла Іваськевич (викл. Бохонко В.М.).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних