І навіть серед осені - моя вишнева…

Дата: 28.09.2018 12:46
Кількість переглядів: 618

Фото без описуУ суботу, 22 вересня, у філіалі «Клуб Немирівка» КЗ «Радивилівський МБК» відбувся звітний концерт за участю юних аматорів сцени під назвою «Вишнева моя Україна».

Всі свої таланти та досягнення гурткової роботи за рік юні немирівчани присвятили рідній Україні. Приємно, що захід зібрав велику кількість прихильників та шанувальників художньої творчості серед наших односельців. Вихідного дня майже з кожної хати хтось поспішав на концерт. І не прогадав, адже впродовж виступу глядачів бадьорила гарна пісня, ліричний вірш, веселий танець та дотепний жарт. В гарний час на сцені сільського клубу переплелись споконвічні бажання людини бачити та дарувати прекрасне. Діти, які старанно готувались до виступу, відвідуючи репетиції та допомагаючи креативними ідеями, натхненно виконували свої номери. Так, зокрема, вокальний ансамбль, який займається на базі клубу, дуже чуттєво розпочав захід піснею  «На Україні», а читець Г. Білик неабияк проникливо прочитала вірш «Моя Україна, люблю її, крапка». Чимало композицій було присвячено вічній темі кохання. Також особливе місце в концертній програмі посіли номери, присвячені материнській любові. Крім лірики, концерту не бракувало й музичної динаміки: свою майстерність в царині хореографії показали М. Пицура, Я. Горопаха, Г. Табачук та А. Юрків. Дуже емоційно глядачі сприйняли і гумористичні номери: так, юні аматори нашої сцени вельми уміло розіграли сцени сучасного життя та з гумором розповіли односельцям про останні новини. Особливе ж місце у концертній програмі зайняла фінальна композиція під відомий хіт Славка Вакарчука «Все буде добре». Цим номером учасники концерту намагались творчо узагальнити свою любов до України. А з нею – і віру в краще майбутнє.

Марія Чукась, завідувачка філіалом «Клуб Немирівка» КЗ «Радивилівський МБК»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних