Європейський тиждень мобільності у Радивилівській ОТГ: день третій Вікенд на велосипеді

Дата: 24.09.2018 11:05
Кількість переглядів: 1057

Фото без описуУ неділю, 23 вересня, від приміщення Радивилівської міської ради стартував велопробіг під гаслом "Сталий транспорт - чисте місто" до гори Красна, що в с. Дружба. А це, приблизно, 14 кілометрів в одну сторону. За підсумками реєстрації, акцію, організовану в рамках Європейського тижня мобільності, підтримали більше півсотні жителів нашого міста та громади. Серед учасників було й чимало родин з дітьми. Разом з іншими, хто вболівають за екологічне «здоров’я» нашого міста,  до велопробігу долучився і голова Радивилівської об’єднаної громади М.А.Карапетян.  До безпечного фінішу велосипедистів супроводжувала карета швидкої медичної допомоги та поліцейський патруль. Хоч було й непросто, але, доїхавши до місця призначення, окрім "велокави", усі отримали ще й заряд позитивних емоцій і гарного настрою на увесь тиждень!

Нагадаємо, у ці дні триває фотоконкурс серед користувачів соцмереж на тему «Я підтримую велорух у моєму місті».  Нагородження переможців конкурсу селфі відбудеться у четвер, 27 вересня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних