Пошук

Мрії збуваються …

Дата: 20.08.2018 17:30
Кількість переглядів: 843

Фото без описуКожна дитина, яка побачить купол цирку обов’язково захоче потрапити на циркове дійство. Саме таку можливість отримали сто дітей із пільгових  категорій, які були запрошені на безкоштовний перегляд циркової програми,  котра відбулася цієї неділі.

Всі ми хочемо бути щасливими і щоб наші мрії втілювались у життя. Саме з такою думкою фахівці міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та служби у справах дітей Радивилівської міської ради звернулися до місцевих байкерів, які стали волонтерами для втілення дитячої мрії. Щоб подарувати радість та здійснити велике бажання хлопчика, який проживає в одному із населених пунктів нашої громади і найбільше відчуває труднощі через те, що не може ходити та спілкуватися зі своїми однолітками.  Для нього кожен прожитий день – це диво. Такі діти мають бачити  світ, наповнений добром та усмішками, радістю, нашою любов’ю, теплом і підтримкою.

Завдяки волонтерам-байкерам,  здійснилися дві мрії хлопчика , який проїхався на мотоциклі та побачив циркове дійство. В неділю волонтери завітали до хлопчика у гості. Вони приїхали з подарунками. Але найбільшим подарунком було те, що зовсім неходячого хлопчика разом з його сестричкою та мамою байкери привезли до Радивилова у цирк. Понад дві години Ваня у візочку вперше у своєму житті за 15 років переглядав циркову програму. Це маса цілющих емоцій, вони позитивно впливають і на життєві показники дитини, і на процес лікування. Це своєрідна психотерапія, справді потрібна і дітям, і їхнім рідним. 

Хочемо висловити безмежну вдячність байкерам за допомогу та підтримку.  Хочеться, щоб таких людей у нашій громаді було побільше.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних