«Легкої служби!», - бажали радивилівським поліцейським у день їхнього професійного свята

Дата: 04.07.2018 16:20
Кількість переглядів: 945

Фото без описуЗ нагоди 3-ї річниці створення Нацполіції України у середу, 4 липня, у залі засідань Радивилівського відділення поліції відбулися урочисті збори. До особового складу з вітальним словом звернувся нещодавно призначений на посаду  т.в.о. начальника Радивилівського відділення, майор поліції Володимир Миколайович Коркош. Головний поліцейський району наголосив, що, всі ті, хто одягнули поліцейську форму та погони, отримали зброю – обрали собі за професію вельми непросту справу. Бо покликання сучасного поліцейського не лише стояти на варті людського спокою та правопорядку, слідкувати за дотриманням законності на територіях обслуговування, а й повсякчас підвищувати рівень довіри населення до поліцейської служби. Яка із ще донедавна – карального органу, пройшовши шлях реформування, нині започаткувала якісно нові стандарти служіння людям.

До святкових привітань долучилися також і представники влади – заступник міського голови з гуманітарних питань О.Пастух та голова Крупецької об’єднаної територіальної громади В.В.Мошку, голова районної ради В.Кондик та голова Радивилівської райдержадміністрації О.Ващук.

Працівникам особливої професії, які щохвилинно захищають спокій цивільного населення та мирний сон дітей,  подякували за сумлінну службу і побажали сил  та наснаги у боротьбі зі злочинністю, а ще - Господнього захисту на надійного сімейного тилу. За вагомий внесок у боротьбі із злочинністю та високий професіоналізм,  кращих поліцейських району було нагороджено почесними грамотами, квітами, цінними подарунками та матеріальним заохоченням.

До своїх колег, а в минулому – підопічних – у день професійного свята звернувся також голова Радивилівської районної організації ветеранів і пенсіонерів Асоціації ветеранів МВС України Олександр Васильович Чепелюк. У своєму виступі він зазначив, що ветеранство правоохоронних органів завжди охоче поділитися з молодшим поповненням досвідом та практичними порадами, щоб ті могли якомога ефективніше захищати громадян від різних протиправних посягань.

  • Служба в поліції – це важка праця. Нерідко жертвуючи навіть особистим часом, навіть ризикуючи життям, ви щодня виходите на службу і захищаєте спокій цілого району. Я переконаний, що сьогодні суспільство з повагою буде ставитися до представників національної поліції, - впевнено наголосив Олександр Васильович.

Наталка Янчин

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних