Пошук

Конституція – нашої державності оберіг

Дата: 27.06.2018 15:53
Кількість переглядів: 565

Фото без описуЩорічно, 28 червня, Україна відзначає свято великої історичної ваги — прийняття Основного закону, який назавжди залишиться символом сильної держави, правовою основою, що забезпечує кожному свободу слова та віросповідання, можливість на самореалізацію.

Напередодні Дня Конституції України у Радивилівській міській раді відбулися тематичні урочистості. До працівників апарату міської ради, представників структурних підрозділів з вітальним словом звернувся перший заступник міського голови В.М.Ісюк.

У своєму виступі, зокрема, він зазначив, що Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, стала гарантом незалежності і соборності України. Саме конституційні засади гарантують органам місцевого самоврядування відповідну законодавчу площину, аби продуктивно відстоювати інтереси кожного громадянина, зміцнювати добробут людей, повсякчас забезпечувати високий рівень життя всіх мешканців територіальної громади.

З нагоди свята Віктор Михайлович побажав усім присутнім міцного здоров’я, мирного неба та плідної праці в ім’я подальшої розбудови нашої громади та всієї України – як сучасної, європейської та правової держави.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних