Серед літа відзначили весняну пору життя

Дата: 26.06.2018 10:06
Кількість переглядів: 806

Фото без описуМолодь Радивилівської об’єднаної громади привітали із чудовим святом юності й краси

Зважаючи, що саме лише слово «молодість» сконцентрувало в собі усе найкраще – надії і сподівання, оптимізм та щасливі мрії, тому і її «професійне свято» проходило з притаманною вишуканістю та різноманіттям заходів. Стартував недільний день міжобласним турніром із «Стріт-болу», який проходив на спортивному майданчику Радивилівського НВК «школа№2-ліцей». На цій же локації згуртувалися усі, чиє хобі – спорт та активне дозвілля. Чий вектор – здоровий спосіб життя. Юнаки з міцними м’язами тут демонстрували справжні атлетичні майстер-класи, видовищно змагаючись за першість у дисциплінах «Піднімання гирі» та двобоях з армрестлінгу. За підсумками спортивних поєдинків, грамотами Радивилівської міської ради та кубком була нагороджена команда БК «Радивилів» - хлопці стали беззаперечними лідерами у чемпіонаті із «Стріт-болу». Святкові заходи продовжилися на вулиці Набережній, де відбувався турнір з пляжного волейболу. Вечірні заходи, вже традиційно, розташувалися на міській площі Незалежності. З вітальним словом до всіх юних і талановитих, усіх, кому творити майбутнє нашої громади та усієї країни, звернувся заступник міського голови з гуманітарних питань О.В.Пастух. Наголосивши на тому, що молодість – неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя та ухвалює свої перші важливі рішення, саме тому її треба приймати із вдячністю. Та бути пильним, щоб не проґавити прекрасні миттєвості людської юності, коли час реалізовувати шанси та закладати  підвалини власного успішного майбутнього. Відбулися урочистості з нагоди пошанування обдарованого учнівства об’єднаної громади, які своїми досягненнями покращують її імідж та примножують авторитет. Ведучі – гуртківці гуртка «Художнє слово» Радивилівського міського Будинку школяра зачитували імена юнаків й дівчат, які золотими літерами вписує в свою історію наша Радивилівщина. Участь у нагородженні взяла начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Радивилівської міської ради І.М.Ковалевська. Цінними подарунками та почесними грамотами за перемоги у навчальних конкурсах предметних олімпіадах, відмінне навчання та активну участь позашкільному життя були відзначені вихованці обох міських навчально-виховних комплексів, а також гуртківці Радивилівського міського Будинку школяра. Приємна несподіванка очікувала на п’ятикласницю Радивилівського НВК «школа№2-ліцей» Єлизавету Козіброду: талановита дівчинка за ІІ місце у четвертому Всеукраїнському етапі конкурсу ім..Т.Г.Шевченка отримала іменну стипендію від міського голови.

Після цього усі присутні мали змогу переглянути видовищний концерт за участю кращих художніх колективів об’єднаної громади. Свою творчість із святково прикрашеної сцени глядачам дарували улюблені колективи. Зокрема, учасники хореографічних ансамблів «Нюанс», «Подих Сходу», «Калейдоскоп» (керівник Яна Гуска), дитячий танцювальний колектив «Соул Арт» (керівник Кароліна Паскаль). З вокальними номерами виступили вихованці вокального гуртка міського будинку школяра «Сяйво» (керівник Ірина Чорнобай) та вокалісти народного аматорського ансамблю «Лелія» міського Будинку культури.

Наталка Янчин



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних