У добрий час, наші випускники!

Дата: 25.06.2018 11:23
Кількість переглядів: 593

Фото без описуВ суботу, 23 червня, у обох радивилівських навчально-виховних комплексах, а також школах об'єднаної громади, відбулися святкові урочистості з нагоди вручення випускникам одинадцятих класів атестатів про повну середню освіту. 

За підсумками 2017-2018 навчального року, святкову стрічку «Випускник» одягнули 274 старшокласники нашої об’єднаної громади. З них 67 - учні одинадцятих класів. Найбільша їх кількість, уже традиційно, налічувалася у міських навчально-виховних комплексах. Цьогоріч навчання у одинадцятому класі завершила рівна кількість школярів – по 27 у обох міських НВК. Атестати про загальну середню освіту, зокрема, у Підзамчівській опорній школі одержуватимуть 6 учнів, у Дружбівській – 5, а у Немирівці всього 2.

Бентежні відчуття батьків та вчителів, які усі ці довгі одинадцять років були поруч, передаючи знання та життєву мудрість, підсилювались чудовими ліричними виступами за участю вчорашніх одинадцятикласників. Основні слова, які линули від самого серця, були про вдячність рідній школі, крилату юність, яка попереду, та сміливі мрії. Уже невдовзі на кожного з наших випускників чекає новий урок, тривалість якого - ціле життя. Де практично неможливо списувати, адже в кожного – свій варіант. Але, як доводить час, радивилівська молодь достойно витримує більшість життєвих тестів та впевнено заявляє про себе у суспільному просторі. Саме тому імена наших талановитих випускників знають далеко за межами рідного міста.

Тож воно покладає великі надії на тебе, нова зміно!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних