Громада в безпеці, якщо дільничний – на своєму місці…

Дата: 18.06.2018 17:46
Кількість переглядів: 787

Фото без описуСьогодні, 18 червня, своє професійне свято відзначили дільничні офіцери поліції Радивилівщини. 

Представники цієї професії, безумовно, заслуговують глибокої шани та поваги від населення, адже серед їх основних завдань - зміцнення правопорядку, захист людських прав та інтересів, а ще - профілактика злочинів та правопорушень. Як і їх оперативне розкриття.
З нагоди свята у Радивилівському відділенні поліції було проведено урочисте зібрання. З метою віддати належне нелегкій праці дільничних офіцерів, окрім колег та керівництва відділення поліції, слова вітань стражам громадського порядку адресували і представники влади. Зокрема -  заступник голови Радивилівської ОТГ О.В.Пастух, голови Козинської та Крупецької об’єднаних територіальних громад Ю.А.Костюк та В.В.Мошкун. Слід зазначити, що задля спільної справи – покращення безпеки місцевого населення, у кожній громаді повсякчас намагаються підтримувати якісну співпрацю з правоохоронцями, зокрема – і дільничними офіцерами, тримаючи руку на пульсі їхніх потреб, з готовністю  максимально забезпечити правоохоронців усім необхідним  для несення служби.
Тож найперше поважні гості подякували правоохоронцям за щоденну нелегку працю на дільницях, яка є надважливою у сьогоднішній неспокійний для усієї країни час.  Працювати на покращення громадського порядку нині вкрай нелегко, однак радивилівські дільничні офіцери гідно виконують свій обов’язок.
- Ви є основою нашої поліції. Адже від того, наскільки якісно організована вами  робота, залежить і рівень безпеки на вулицях нашого міста, громади, району в цілому, -  зауважив у своєму виступі О.В.Пастух, заступник міського голови з гуманітарних питань.

Відтак,  керівники об’єднаних громад  вручили дільничним офіцерам, які обслуговують територію міста та сільських рад - Павлу Вікторовичу Чучману, Сові Андрію Степановичу та Марковичу Василю Дмитровичу почесні грамоти, підкріплені матеріальним заохоченням.

На завершення своїх колег з професійним святом привітав і начальник районного відділення поліції Юрій Семеренко. Замість звичного «дякую» дільничні впевнено і гідно відповідали: «Служу українському народу», після чого їм лунали гучні оплески із залу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних