З професійним святом вітали медичних працівників

Дата: 14.06.2018 18:03
Кількість переглядів: 641

Фото без описуУ четвер, 14 червня, в міському Будинку культури зібралися всі, хто пов’язали свої долі з однією із найбільш благородних та найшановніших в суспільстві професій – службою у медицині. Яка, до того ж, завжди вимагала високої самопожертви. Адже одягнути білий халат  - означає назавжди стати на сторожі людського життя. Бути напоготові навіть у вихідні та в позаробочий час мобілізовувати власні уміння й сили, аби вберегти чиєсь здоров’я від підступної хвороби, полегшувати чужі біль та страждання.

З нагоди урочистостей, організованих з нагоди свята, подяку медичним працівникам, вже традиційно, висловили представники влади - голови Радивилівської та Крупецької об’єднаних територіальних громад Микола Аракелович Карапетян,  Віталій Володимирович Мошкун, голова районної ради Володимир Миколайович Кондик.

У лікарських руках щодня опиняються десятки людських доль, які залежать не тільки від рівня їх кваліфікації і призначеного лікування, але й від психологічної підтримки і проявленого милосердя. Саме тому із відчуттям особливої гордості представниками влади було зазначено: у колективі медиків Радивилівщини працюють саме такі фахівці, які щиро віддані клятві Гіппократа. Їх щоденний подвиг і справді достойний високої пошани.

Про те, що лікарів недаремно називають ще і хранителями життя, адже саме люди в білих халатах першими приходять на допомогу у найскрутніші хвилини і допомагають боротися за найцінніший скарб – наше здоров’я, зауважив у своєму виступі, зокрема, і голова Радивилівської ОТГ Микола Аракелович Карапетян. Вже традиційно, кращих працівників медичної спільноти району було нагороджено почесними грамотами, квітами та грошовими конвертами. З нагоди відзначення професійного свята – за сумлінну працю, відданість справі, активну життєву позицію міський голова вручив почесні грамоти І.А.Б’єзі, лікарю-хірургу поліклінічного відділення районної лікарні, О.С.Варфалюк, лікарю-невропатологу відділення денного перебування Радивилівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), К.В.Голуб-Поган, лікарю-наркологу поліклінічного відділення районної лікарні, Л.П.Гунько, сестрі медичній процедурній поліклінічного відділення районної лікарні, І.В.Кропивській, лікарю-педіатру поліклінічного відділення районної лікарні, І.А.Куріч, статисту медичного комунального закладу охорони здоров’я «Радивилівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», Г.Ф.Лемещук, лікарю-дерматологу поліклінічного відділення районної лікарні, М.В.Черешньовській, старшій медичній сестрі Радивилівської амбулаторії КЗ «Радивилівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».  

З побажаннями міцного здоров’я, за віддану службу колективу висловив подяку і головний лікар районної лікарні Ф.Г.Стецюк. Зауваживши, що навіть в непростий час реформ усієї галузі охорони здоров’я в Україні, медичні працівники Радивилівщини і далі працюють ефективно, не знижуючи обсягів і якості медичної допомоги.  Крім глибоких слів подяки за чуйні серця та щоденний лікарський подвиг в боротьбі за видужання пацієнтів, Федір Григорович також вручив відзнаки кращим у професії. Побажання щастя, достатку з нагоди Дня медика присутнім висловив Роман Ярославович  Василюк, голова ради районної профспілкової організації медичних працівників. Імена кращих у первинній ланці медицини назвала головний лікар районного центру ПМСД В.Поляк. Продовжилися урочистості творчими вітаннями, що їх підготували з нагоди свята лікарям працівники міського Будинку культури.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних