На цікаву подорож своїми різнобарвними стежками вкотре запросила країна дитинства: наймолодші жителі міста сьогодні зібралися у міському парку, щоб яскраво відзначити своє «професійне свято». Цікаве розважальне шоу та концертну програму присутнім підготували вихованці Радивилівського міського Будинку школяра.

Приємно, що для щастя й дитячих усмішок у нашій громаді створені всі належні передумови: багатий дивосвіт розваг, який відображається широкою палітрою  цікавих заходів та концертів, у місті та старостинствах громади встановлено сучасні ігрові та спортивні майданчики, тощо.

Першого літнього дня місцеві дітлахи, вже традиційно, збираються на яскраве свято, де не стихає пісня, розсипає свої барви радість, дарує гарний настрій творчість у всіх своїх найкращих проявах. З нагоди Міжнародного дня захисту дітей наймолодшим радивилівцям, їхнім батькам та гостям міста, подарували справжню веселку з концертних номерів вокальні ансамблі « Карамельки», «Сяйво» (керівник І.Тайструк), підготовча група хореографічного колективу «Соул Арт» (керівник К.Паскаль), зразковий ансамбль сучасного танцю «Калейдоскоп» (керівник Я.Гуска).

Чарівний, світлий і ні з чим незрівнянний світ дитинства гостинно відкрив двері і дорослим: свято відвідав і міський голова М.А.Карапетян, з вітальним словом до безтурботної малечі звернулась і начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Радивилівської міської ради І.М.Ковалевська:

  • Якщо кожен наймолодший житель всіх великих та малих українських міст буде щасливим, тоді щасливішою стане й уся наша земля.

Продовженням літнього свята стали цікаві майстер-класи: вихованці та педагоги Будинку школяра радо ділилися з усіма іншими всім тим, що вміють самі. По території міського парку були облаштовані творчі локації, справжні творчі майстерні під відкритим небом, де усі охочі могли навчитися виготовляти різноманітні сувеніри та аплікації.