Четверта Міжнародна спеціалізована виставка «Сучасність. Енергозбереження. Технології. (СЕТ – 2018)»

14-15.06.2018 (за центральним входом до виставкової площі ТОВ «Рівнетеплоенерго», вул. Д.Галицького, буд. 27, м. Рівне).

В рамках виставки відбудуться такі заходи:

а) незалежне оцінювання учасниками виставки експонентів в трьох категоріях, а саме:

- «Краще оформлення виставкового стенду»;

- «Корисність. Доступність. Актуальність»;

- «Краща презентація «Якість обслуговування під час заходу»

з подальшим відзначенням грамотами та цінними подарунками;

б) демонстрація «Visual real project» (за окремим сценарієм для партнерів та спонсорів Виставки та Форуму).

Будуть проведені підсумки таких обласних конкурсів дитячої творчості:

- «Енергозбереження – очима дітей»;

- «Енергоефективність – в творчості дітей»;

- «Відходам – друге життя» з незалежними оцінюванням відвідувачами виставки та подальшим нагородженням грамотами та цінними подарунками переможців призових місць (І, ІІ, ІІІ місце).

Започатковується обласний фотоконкурс «Енергоефективне місто (район, масив, будинок тощо)» з незалежними оцінюванням та подальшим нагородженням грамотами та цінними подарунками переможців призових місць (І, ІІ, ІІІ місце).

Міжрегіональний інвестиційний форум з питань енергоефективності та енергозбереження (актова зала, 4 пов., вул. Д.Галицького, 27) під час якого будуть здійснені:

- презентації сучасних енерго-, ресурсозберігаючих технологій, обладнання та матеріалів та кращого досвіду українських та місцевих виробників енергоефективного обладнання;

- спеціалізовані інвестиційні презентації наукових розробок в рамках проекту «Наука-технологія-виробництво» (виключно українського походження),

а також: - конкурс-тренінг «Енергоефективний ребус (головоломка)»;

- «Енергоефективний крокодил»;

- «Несподіване джерело енергії»

з подальшим нагородженням переможців конкурсів грамотами та цінними подарунками.

Будуть відображені презентації в рамках проекту «Бліц-Енерго-Інформ» (під час Форуму), яким передбачається демонстрація відеоматеріалів із практичного застосування сучасних енергоефективних технологій, обладнання тощо (на 1 – до 3 хв. за окремим сценарієм для партнерів та спонсорів заходів).

Після офіційного відкриття Виставки та Форуму між Рівненською ОДА (головою ОДА) та Інститутом енергозбереження та енергоменеджменту Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Харківським національним університетом радіоелектроніки, Національним технічним університетом «Харківський політехнічний інститут», Національним університетом водного господарства та природокористування заплановано підписання Меморандумів про співпрацю у сфері енергозбереження та енергоефективності.