Освітню систему Польщі вивчають і радивилівці

Дата: 16.05.2018 11:02
Кількість переглядів: 604

Фото без описуУ Свєнтокшиському воєводстві Польщі 12 освітян Рівненщини вивчають кращі практики управління в громадах. Серед учасників: 3 директори опорних шкіл і 9 начальників і спеціалістів відділів освіти ОТГ, які об’єдналися у регіональну команду консультантів-тренерів під головуванням начальника управління освіти і науки РОДА Григорія Таргонського. Делегатом від Радивилівщини стала Ірина Ковалевська, начальник відділуосвіти, культури, туризму, молоді та спорту.

Нагадаємо, що поїздка організована Програмою ULEAD з Європою / ULEAD with EuropeSolidarity Fund PL Kyiv та шведсько-українським проектом SALAR / SKL International / Support to Decentralization in Ukraine Project.

У місті Кельце вже прослухали лекції Войцеха Мархлевського про трансформацію освітньої системи Польщі після 1989 року, познайомилися із сучасною системою освіти, оцінки, методичною підтримкою.

«Войцех Мархлевський (Wojcieh Marchlewski) − експерт шведсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» ознайомив з трансформацією освітньої системи у Польщі після 1989 року та освітніми цілями у новій реформі освіти цієї країни. Основна увага приділялась питанням функціональної організації органів влади у Польщі, освітній субвенції, професійній та спеціальній освіті, системі оплати праці вчителя та інше. Освітня гра «оптимізація шкільної мережі» стала логічним завершенням першого робочого дня в Кельце», − коментує Григорій Таргонський.

За матеріалами http://www.rvosvita.org.ua



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних