Як діяти у випадку пожежі?

Дата: 24.04.2018 16:37
Кількість переглядів: 657

Фото без описуСьогодні, у залі засідань Радивилівської міської ради відбулися розширені навчання із заходів протипожежної безпеки. Заслухати лекцію, а потім - взяти на озброєння і практичні навички оперативного реагування у разі виникнення пожежі, зійшлися керівники закладів, які знаходяться у підпорядкуванні відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Радивилівської міської ради. Детальний інструктаж, як діяти у разі, коли трапилося займання, присутнім провів представник навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області Віталій Михайлович Сас. Одним із важливих завдань цього заходу було навчити відповідальних за життя й безпеку дітей правильно користуватися первинними засобами пожежогасіння. А ще – відпрацювати чітку послідовність дій у разі виникнення екстреної ситуації, пов’язаної із вогнем.Фото без опису

Навчання керівники дитячих закладів об’єднаної громади пройшли успішно, як діяти у разі виникнення надзвичайної ситуації, знають. А тому можуть бути впевнені у безпеці своїх вихованців. Хоча кожен із присутніх щиро сподівається, що застосовувати на практиці подібні знання не доведеться нікому.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних