Замінили аварійний водопровід

Дата: 13.12.2016 15:57
Кількість переглядів: 709

Комунальні негаразди, наче людські хвороби, мають здатність загострюватися саме в зимові місяці. Цей грудень, на жаль, лише доповнив безпомилкове народне спостереження. Минулого тижня аварійна ситуація трапилась у водоносній міській мережі  - на ділянці, прокладеній провулком О.Невського, неподалік від церковної огорожі.

Заглиблюючи ківш екскаватора в замерзлу землю, працівники ремонтної бригади Радивилівського КП «Комунальник» всього за один день виявили й ліквідували пошкоджену ділянку труби. Здавалося б, роботу вдалося завершити за дуже швидкі терміни. Натомість, як тільки відремонтовану ділянку водогону знову підключили до мережі, на аварійників чекала нова малоприємна несподіванка. На зношеній через довгі роки експлуатації чавунній поверхні сталося аж п’ять нових проривів.

Було оперативно прийнято рішення провести повну заміну зношеної ділянки водопроводу. Виконання земляних робіт на провулку О.Невського здійснювала відповідна техніка – трактор, екскаватор, асенізаційні машини. Працівники нашого підприємства замінили 150 метрів старої труби, що, в подальшому, на довгі роки забезпечить надійне постачання  води до людських осель, - так прокоментував завершення ремонтних робіт на аварійній ділянці директор КП «Комунальник» А.Ковальов.

Наталка Янчин 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних