З нагоди відзначення Дня працівників соціальної сфери, в міському центрі дозвілля та мистецтв пройшли святкові урочистості та святковий концерт

Дата: 04.11.2016 15:51
Кількість переглядів: 941

Фото без описуУ першу неділю листопада ми відзначаємо особливе свято – День працівника соціальної сфери. Особливим це свято є тому, що стосується людей, які обрали для себе нелегку, але благородну справу – захищати всіх, хто цього потребує. Соціальні працівники нашої громади  - справжні професіонали своєї справи, бо за співчутливі серця та привітне слово, яке вони щодень знаходять для пенсіонерів, ветеранів війни і праці, інвалідів, дітей сиріт, багатодітних сімей, самотніх літніх людей, безробітних, завжди отримують щире людське спасибі. Ця висока оцінка  і є найправдивішим виразником  професійних якостей,  бо соціальна праця  - скромна і негучна. Зате сповнена високого гуманізму, милосердя, душевного тепла.

З нагоди професійного свята працівникам соціальної сфери Радивилівщини побажали міцного здоров`я, сімейного благополуччя, щастя і радості, успіхів у благородній праці міський голова Радивилівської об’єднаної територіальної громади М.А.Карапетян та керуючий справами районної ради А.Тимошейко.

За добросовісну працю сумлінне виконання професійних обов’язків,  активну життєву позицію грамотами та цінними подарунками від міської та районної рад, райдержадміністрації були нагороджені кращі представники соціальної сфери Радивилівщини. Зокрема, О. Козицька, начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності управління праці та соціального захисту населення РДА; Л. Кривуцик, лікар-терапевт відділення соціально-медичних послуг територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг; Л. Надорожна, провідний фахівець із соціальної роботи

Радивилівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді РДА; О.Пастушенко, старший інспектор бюджетно-фінансового відділу управління Пенсійного фонду в Радивилівському районі; І. Ковалевська, провідний фахівець з питань зайнятості Радивилівського районного центру зайнятості; Ю.Проказюк Юлію, спеціаліст сектору з опіки, піклування та усиновлення служби у справах дітей РДА.

Грамоти від Рівненської обласної профспілки своїм колегам вручила  голова профкому, завідувач відділення соціальної допомоги вдома терцентру Т.Н.Намака.

Після офіційних вітань свято продовжили вітання музичні: вихованці міського центру дозвілля та мистецтв подарували глядачам красивий концерт, чим, без сумніву, примножили хороший настрій на додали наснаги соціальним працівникам й надалі віддано й наполегливо виконувати свої професійні обов’язки на благо громади.

Наталка Янчин



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних