Слова дотримано: є шкільний автобус!

Дата: 01.09.2017 15:45
Кількість переглядів: 799

Фото без описуОсь і розпочато рік шкільний. Перший день золотої осені знову подарував нам важливе, урочисте, довгоочікуване свято - День знань. Для когось він останній, перший або черговий, однак, але для всіх однаково - хвилюючий і незабутній.

Ще вчора чарівний годинник відлічував останні хвилини веселого літа, а сьогоднішнім ранком «Здрастуй, школо!» пролунало на урочистих першовересневих лінійках в навчальних закладах всієї Радивилівської об’єднаної громади.  Разом з батьками, вчителями, учнями розділили радість цієї урочистої миті  голова Радивилівської об’єднаної територіальної громади М.Карапетян, секретар ради І.Герасимчук, заступник міського голови з гуманітарних питань О.Пастух, керуючий справами міської ради С.Гуща,  начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Радивилівської міської ради І.Ковалевська. Під час вітальних виступів було підкреслено, що радивилівська громада нині знаходиться в епіцентрі змін, які відбуваються, зокрема, і в освітянській галузі.  Зокрема, вже в цьому новому навчальному році функціонуватиме як філія Підзамчівської опорної школи – Башарівська школа, до якої Першовересень завітав з щедрим подарунком у вигляді новенького шкільного автобуса. Під дружні оплески шкільної родини, вручаючи ключі директору В.Воронко, голова об’єднаної громади М.Карапетян, наголосив, що, як і було обіцяно, Фото без описувідтепер підвіз на навчання учнів з віддалених сіл відбуватиметься на більш якісному рівні. Матеріально-технічну базу загальноосвітніх навчальних закладів громади поповнили сучасні мультимедійні проектори, що їх в якості подарунку отримала кожна школа з нагоди Дня знань. Срібними переливами весело заспівали шкільні дзвінки,  закликаючи учнівство у свіжопофарбовані класи. Розпочавсь перший у цьому навчальному році урок!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних