ВІТАЄМО «Перлинки» з перемогою!!!!

Дата: 26.05.2017 15:43
Кількість переглядів: 761

Фото без опису25 травня 2017 року  відбувся  обласний фестиваль-конкурс хореографічних колективів "Веселі закаблуки" серед учнів навчальних закладів Рівненщини. Засновником та організатором фестивалю-конкурсу є управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації.

Проводився конкурс з метою розвитку і популяризації дитячої хореографії, підтримки талановитих хореографів, окремих виконавців та колективів, естетичного виховання учнівської молоді засобами хореографічного мистецтва.

Радивилівську ОТГ на  «Веселих закаблуках» у номінації «сучасний танець» презентував зразковий хореографічний ансамбль «Перлинки» Радивилівського міського Будинку школяра, який представив на розсуд журі 2 танцювальні композиції у кожній віковій категорії.

У результаті шановне журі високо оцінило вдалий виступ колективу. За танцювальну композицію «Страусине рандеву» наші «Перлинки» отримали

І місце, а за танцювальну композицію «Повертайся додому живим» зразковий хореографічний колектив здобув ІІІ місце, серед 10 колективів-суперників.

Радивилівщина пишається досягненнями цього чудового колективу та талантом керівника – Валентини Віталіївни Вітковської, у якої багато нових творчих задумів. Велику фінансову підтримку надали батьки учасників колективу, що дало змогу нашим дітям показати свою майстерність на обласній сцені.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних