Пошук

«Серед дитячих мрій і втіх»

Дата: 02.06.2017 15:32
Кількість переглядів: 846

Фото без описуЩороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. В міській дитячій  бібліотеці відбувся День відкритих дверей «Серед дитячих мрій і втіх». На екскурсію «Сюди приходять діти пізнати про все на світі» до бібліотеки завітали вихованці дитячого садочка «Сонечко». Малеча з цікавістю знайомилась з бібліотекою,подорожувала країною загадок,сторінками дитячих журналів. Цікаво пройшла  гра – вікторина  «Спробуйте розгадати» за участю  школярів НВК №1- гімназія. Учасники розділились на команди хлопчиків та дівчаток. Перемогу здобула команда дівчаток,за що отримала  закладки з рекламою бібліотеки.

Продовж  дня діти активно спілкувалися, грали в ігри, переглядали мультфільми, ознайомилися з малюнками активної читачки бібліотеки Бражнікової Ангеліни.

На сайті «Бібліоігротека» читачі відгадували питання   вікторин «Знай свої права, дитино!», «Права дітей у картинках».

Також був проведений майстер-клас «Солодкий букет».

Та на цьому свято дитинства не завершується, адже попереду найулюбленіша пора усіх школярів - літні канікули. Проте, книга влітку не відпочиває, так само, як і бібліотека. Отож, чекаємо на вас ! Проводьте з користю свій вільний час. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних