Приємна переміна  - під завісу року старого відбувається в міській інфраструктурі на очах зацікавлених жителів всієї об’єднаної громади. За підтримки органів місцевого самоврядування та за  сприяння народного депутата Верховної Ради О.Дехтярчука  на пішохідному тротуарі вулиці О.Невського розпочато роботи із вкладання сучасного брукованого покриття.

Слід зауважити, що цей тротуар сполучає із центром міста найбільш актуальні соціальні об’єкти, такі, як автовокзал, школу, дитячий садок, який наразі знаходиться на реконструкції… Тож курсувати цим напрямком щодня доводиться десяткам, а той сотням пішоходів. Працівники Дубенської будівельної фірми-підрядника «Сам-Лев» викладають новий, рівненький хідник із декоративної вуличної бруківки. Минулого року, приблизно о тій же порі, зручне покриття отримав тротуар на вулиці М.Грушевського. Низькі зимові температури та сніжні опади жодним чином не вплинуть на якість майбутньої доріжки: це для асфальтування такі погодні умови вважаються неприйнятними.

Загальна кошторисна вартість проекту становить 754, 2 тисяч гривень. З державного бюджету, в рамках регіональної програми  соціально-економічного розвитку, наприкінці листопада до нас надійшло 700 тисяч гривень. Решту суми, необхідної на реконструкцію,  покриємо коштами з міської казни. Протяжність тротуару складає 588 метрів,  загальна площа покриття становить 1344 метри. Тротуар відремонтують, починаючи від вулиці Шкільної,  аж до вулиці Комунальної, - поінформував  заступник міського голови Віктор Ісюк.

Дізнавалась Наталка Янчин