Здоров’я, добра, довголіття!

Дата: 07.11.2017 15:03
Кількість переглядів: 727

Фото без описуЖиттєвий досвід – безцінний, і приходить в людську долю разом із поважними ювілеями. Сьогодні, 7 листопада, саме таке хвилююче ювілейне свято завітало і в оселю Максима Юхимовича Будька - шанованої в нашій громаді людини,  краєзнавця і публіциста, одного з ініціаторів відновлення в Радивилівському районі «Просвіти», керівника Радивилівського відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів, колишнього інспектора шкіл райвно.

З нагоди щедрого 85-річчя від педагогічної спільноти та жителів громади вітання ювілярові висловили заступник міського голови з гуманітарних питань О.В.Пастух, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді й спорту Радивилівської міської ради І.М.Ковалевська, голова районної ветеранської організації В.А.Бондар.

У рясних побажаннях міцного здоров’я, натхнення, Божої благодаті на адресу Максима Юхимовича прозвучали і щемні слова вдячності. Адже його добросовісне життя, присвячене навчанню й вихованню підростаючого покоління, стало орієнтиром для багатьох колег-освітян. Про таких ще кажуть з повагою: величина, на яку слід рівнятися.  Фото без опису

З 1975 по 1995 рік Максим Юхимович працював інспектором шкіл райвно, викладав українську мову і літературу в міській середній школі №1. Зарекомендував себе як здібний, творчий працівник, вимогливий до себе і підлеглих. Як вчитель-методист, спеціаліст вищої категорії, проводив уроки на високому методичному рівні, користувався великим авторитетом в учнів, вчителів та батьків, надавав необхідну практичну допомогу вчителям-філологам. За багаторічну працю на освітянській ниві Максим Юхимович неодноразово виступав як автор публікацій на професійні теми у районній пресі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних