За кубок першості позмагаються у новій формі

Дата: 25.04.2017 14:27
Кількість переглядів: 727

Фото без опису

Міський голова М.Карапетян вручив гравцям футбольної команди с.Гаї-Лев’ятинські п'ятнадцять комплектів сучасної спортивної форми.

Такий сюрприз від місцевої влади виявився навіть дуже доречним: у цьому сезоні гравці збірної с.Гаї-Лев’ятинські впевнено обійшли суперників-вихованців дитячо-юнацької спортивної школи. Тепер ставлять за мету здобути першість ще й над футболістами з Козина у матчі-реванші, який відбудеться вже невдовзі. Є прагнення заявити про себе і на футбольних турнірах вищого рівня, тож нова форма у цьому переліку спортивних задумів, як мінімум, забезпечить естетичний вигляд гравців та вселятиме впевненість у власних силах. А, крім того, у дітей з’явиться більше стимулу якнайкраще представляти свою команду, переконана і депутат міської ради С.Горобець, жителька с.Гаї-Левятинські. Аби з’явилися успіхи й результати, юних спортсменів потрібно заохочувати, створювати їм належні умови.  Її ініціативу на предмет забезпечення  футбольної команди сучасними комплектами одягу, з розумінням підтримала міська влада. Шлях до успіху починається з підтримки громадських ініціатив, і спорт  серед їх різноманіття - не виняток. Швидше – напрямок пріоритетний, адже, передусім, формує у молоді характер, витривалість, дає здоров’я і вчить правильно розподіляти пріоритети у житті, правильно сприймати як успіхи, так і поразки. З побажаннями яскравих перемог міський голова М.Карапетян вручив представнику футбольної команди с.Гаї-Лев’ятинські сучасну ігрову форму. З чітким баченням, що успіхи дітей – це успіхи й всієї громади.

Наталка Янчин

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних