ДО УСІХ КНИЖОК ДОРІЖКУ БУКВАР ПРОКЛАДАЄ

Дата: 25.05.2017 12:46
Кількість переглядів: 796

Фото без описуУ вівторок, 23 травня, до учнів-першокласників Дружбівської ЗОШ І-ІІІ ступенів завітало чудове свято прощання з Буквариком.

Ще зовсім нещодавно наші дітки брали тремтячими рученятами свій перший шкільний підручник - Букварик, відкриваючи разом з ним цікаві знайомства з літерами, першими словами, казочками та оповіданнями. Непомітно збігли місяці навчання, і настав час вдячно промовити Букварику слова прощання. Скільки  радості було  в маленьких дитячих очах, коли вони ділилися своїми знаннями з гостями, які були присутні на святі. А скільки  гордості, коли класний керівник Надія Василівна Ковальчук відзначила кожного вихованця за старанну поведінку та шкільні успіхи. Дуже гарне свято підготували дітки, демонструючи свою дружбу з книгами у таночках, піснях, віршах. Допомагали їм у цьому учні-п’ятикласники. Далі на наших школяриків чекає ще багато цікавих сторінок, але першою книгою, яка навчила грамоти, по-праву вважається Буквар.

За організацію такого прекрасного свята від  імені всіх батьків висловлюю щиру подяку класному керівнику Надії Василівні Ковальчук: за те, що зуміла об’єднати наших діток в дружну шкільну родину, впродовж року сіючи в їх світлі голівки знання, даруючи кожному вихованцю материнську любов і ласку.

                                                                                                                                      Ірина Мельник,  мама першокласниці


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних