1 лютого Prometheus спільно з партнерами з проекту «Освіта – онлайн» запускає перші в Україні масові безкоштовні онлайн-курси по підготовці до успішного складання ЗНО з математики, фізики та хімії – http://prometheus.org.ua/zno. Читати курси будуть провідні викладачі Одеського національного університету ім. І. Мечникова, Одеського національного медичного університету та досвідчені шкільні вчителі.

Мета проекту– зробити найякіснішу підготовку до ЗНО доступною всім абітурієнтам незалежно від місця проживання, наявності статків на послуги репетиторів чи рівня викладання в їх школі. Нові курси також допоможуть абітурієнтам з зони АТО, тимчасово окупованих територій та біженцям.

В найближчі місяці на платформі Prometheus з’являться курси по підготовці до ЗНО з української мови та літератури, історії та англійської мови.

Кожен курс проекту складається з ілюстрованих відеолекцій, інтерактивних завдань, що дозволяють закріпити отримані знання, а також форуму, на якому слухачі можуть ставити запитання викладачу та спілкуватися один з одним. Все, що знадобиться для участі в такому курсі, – комп’ютер та наявність доступу до мережі Інтернет.

Громадський неприбутковий проект «Prometheus» надає вільний і абсолютно безкоштовний доступ до найкращих навчальних курсів університетського рівня всім охочим незалежно від місця проживання, віку чи статків.