Данина поваги символу держави

Дата: 23.08.2017 12:32
Кількість переглядів: 769

Фото без описуСьогоднішнім ранком жовто-блакитні стяги урочисто здіймалися над кожним містом і селом нашої Батьківщини. Гордо замайорів головний державний символ і над центральною площею Радивилова. Урочисту церемонію підняття прапора України провели голова Радивилівської об’єднаної територіальної громади М.А.Карапетян, голови районної ради та райдержадміністрації В.М.Кондик, О.В.Ващук, військовий комісар Радивилівського районного військового комісаріату О.Є.Шевчук.

До святкових заходів, які розпочали виконанням Державного Гімну України вихованці дитячого зразкового духового оркестру, долучилися  також чимало мешканців та гостей міста. Творчі, патріотичні вітання з головної міської сцени на площі Незалежності лунали також від вихованців вокального ансамблю «Веселі нотки» (керівник М.Петровська) та дитячого хореографічного колективу «Калейдоскоп» (керівник Я.Гуска). Відбулась церемонія нагородження демобілізованих учасників антитерористичної операції, які самовіддано відстоювали незалежність України, її суверенітет, на буремному сході. Почесні відзнаки героям нашого часу вручали військовий комісар О.Є.Шевчук, міський голова М.А.Карапетян. Торжество миті, яка сьогодні навіть під дощовим небом об’єднала нашу громаду, підсилювало впевненість кожного у тому, що за останні роки прапор України став не просто державною атрибутикою, це символ нескореності та незламності. Це - оберіг, що під ним вписуються історична імена. Саме тому, по завершенні урочистостей відбулось вже традиційне покладання квітів до пам’ятних знаків борцям за волю України, тим, хто загинули під час Революції Гідності, а також до погруддя Т.Г.Шевченка.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних