Різдво в радивилівській родині - це завжди затишна, одухотворена атмосфера, щедро накриті столи та широке коло гостей, яких об’єднує дзвінка коляда.

Дата: 16.01.2018 12:03
Кількість переглядів: 778

Скрізь панує радість велика! Ці, по-особливому щороку проникає в кожен закуток, де лиш тільки пломенить тепло людських сердець, і є щире бажання прославляти новонародженого Божого Сина. Саме так, у душевнім затишку та піднесенім настрої минулої п’ятниці, 12 січня, проходила щедра різдвяна  гостина, яку організували для своїх відвідувачів бібліотекарі міської центральної бібліотеки. Ті, хто щодня дарують нам безцінне спілкування з книгою, завчасно подбали, аби на різдвяних столах парували повні макітри усілякої смакоти! І наварили й напекли, і почесних гостей запросити не забули. З особливою же шаною приймали у колі запрошених людей праці, які є давніми друзями книгозбірні та, попри поважний вік, не втрачають соціальної активності.

Комп’ютерна зала міської книгозбірні наче перетворилась на затишну, домашню світлицю. На правах господинь бібліотекарі гостинно обходжували всіх, хто приєднався до веселого гурту. Найбільш же чисельною ватагою, яка навідалася заколядувати у бібліотеку,  стали учасники ветеранського клубу «Надвечір’я» (керівник Л.Рукінова, музичний керівник М.Федорович). Це любительське об’єднання вже ось чверть століття,  як є самобутньою творчою перлиною, окрасою життя мистецького Радивилова, бере активну участь чи не у всіх тутешніх культурно-масових заходах. І саме міська бібліотека за всі ці роки стала незмінним центром їх активного дозвілля та вдосконалення вокальної майстерності. Самі ж «надвечір’янці» з приводу цього навіть полюбляють жартувати, що за таким ретельним графіком репетицій та виступів, старість та втома душі їх ніколи не застане вдома.  Хіба в цьому засумніваєшся, дивлячись, скільки енергії та життєвої сили іскриться в очах цих сивочолих багатих на мудрість, колядників?  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних