У ГАЗЕТИ»СУРМИ РАДЗИВІЛІВ» ЗМІНИЛИСЯ СПІВЗАСНОВНИКИ

Дата: 09.11.2017 12:02
Кількість переглядів: 1833

Фото без описуУ порядок денний позачергової тридцять першої сесії міської ради восьмого скликання, яка відбулася 8 листопада 2017 року в залі засідань міської ради, були включені наступні питання: Про внесення змін до міського бюджету на 2017 рік; Про звернення депутатів міської ради до ПАТ «Рівнеобленерго»; Про вихід міської ради зі складу співзасновників друкованого засобу масової  інформації газета «Сурми Радзивілів» шляхом передачі прав співзасновника;  Про  прийняття на  баланс Радивилівської міської ради  деякого нерухомого майна, яке перебуває у власності Радивилівської міської ради; Про здійснення компенсаційних витрат з міського бюджету; Про внесення змін та доповнень в рішення міської ради від 26.01.2017 № 174 «Про Програму матеріально-технічного забезпечення сесійної та депутатської діяльності на 2017 рік»; Про делегування повноважень відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради; Про внесення змін до рішення Радивилівської міської ради від 10.02.2017 № 193 «Про затвердження граничної чисельності та штату працівників закладів освіти, культури, туризму, молоді та спорту, засновником яких є Радивилівська міська рада та скорочення чисельності та штату працівників»; Про затвердження детального плану території; Про надання дозволу на розроблення детального плану території;  Про  внесення змін в Рішення міської ради від 10.02.2017 №196 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території»; Про  затвердження  технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність; Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок  в оренду; Про надання  дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність; Про надання  дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості); Про розгляд заяви  гр. Молінського Б.Д. щодо виділення земельної ділянки.

У рішенні «Про вихід міської ради зі складу співзасновників засобу масової інформації газета «Сурми Радзивілів» шляхом передачі прав співзасновника» вказано, зокрема таке: «Відповідно до ст. 25, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 20 Закону України „Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні”, Закону України „Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації”, враховуючи звернення фізичної особи – підприємця Теслюка Віктора Васильовича від 06 жовтня 2017 року про намір увійти у склад співзасновників газети «Сурми Радзивілів», за погодженням з постійними комісіями міської ради, міська рада в и р і ш и л а :

1.Вийти зі складу співзасновників друкованого засобу масової інформації газета «Сурми Радзивілів» (свідоцтво про реєстрацію РВ № 572/125 – Р) шляхом безоплатної передачі прав співзасновника зазначеної газети фізичній особі - підприємцю Теслюку Віктору Васильовичу…

2. Доручити міському голові Карапетяну М.А. в місячний термін укласти з ФОП Теслюком Віктором Васильовичем договір про передачу прав співзасновника (правонаступництво) за формою визначеною у додатку до цього рішення».

З усіх розглянутих на позачерговій сесії питань депутатами прийнято відповідні рішення, які оприлюднені на офіційному сайті міської ради.

 

Наш кор..


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних