Серце відкриваймо, коляда прийшла!

Дата: 10.01.2018 11:16
Кількість переглядів: 963

Фото без описуРіздвяні свята знову завітали в кожну радивилівську родину – з тихою молитвою, солодкою кутею, дзвінкою колядою.

Давню різдвяну радицію зустрічати колядників з особливою шаною підтримують і в Радивилівській міській раді. У ці новорічні дні з відкритим серцем виходять назустріч кожному, хто приносить у колядках пресвітлу звістку народження Господнього Сина. Аби привітати міського голову та членів виконавчого комітету, у мерію щороку навідуються колективи церковно-приходських хорів, учасники любительських ветеранських об’єднань, дитячі вертепи та представники мистецького Радивилова. «Христос народився!»  - гукають колядники. «Славімо Його!» - лунає їм у відповідь. І божественна миттєвість Різдва єднає усіх у спільному величанні Новонародженого Спасителя, даруючи надію та життєву силу на здійснення нових професійних задумів.

От і цьогоріч післясвятковий робочий тиждень працівників органу місцевого самоврядування супроводжувався дзвінкими різдвяними піснеспівами та щедрими новорічними віншуваннями. Із найвеличнішим празником святкового календаря усіх, хто працює на благо об’єднаної територіальної громади одними з перших, вітали, зокрема, хористи міського Свято-Олександра Невського храму, Свято-Троїцької церкви с.Перенятин та церкви Введення в храм Пресвятої Богородиці. «Син Божий народився!», - дзвінко лунало під переливи різдвяних дзвіночків, і від того на серці кожного ставало світліше  і затишніше.  Після величальних куплетів рясно сипалися побажання добробуту, злагоди й процвітання, успіхів у роботі. Міський голова М.А.Карапетян  подякував кожному колективу за подаровану атмосферу свята, і, як це й заведено, гарно віддячив гостинцями за щедру коляду!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних