Найкращим прикладом для наслідування є здобутки старших товаришів. Отож щороку навесні до нашої школи з творчими візитами приїздять колишні учні - студенти мистецьких  ВУЗів.

Нещодавно у концертній залі школи відбувся чудовий концерт фортепіанної та камерної музики, який подарували учні Рівненського музичного училища Інна Чалик та Віра Дегонюк (клас викладача Ковальчук Л.О.) та викладач РДГУ Наталія Вернюк. Діти захоплено слухали сольні виступи та ансамблеву гру на фортепіано та віолончелі.

Наступна музична зустріч відбулася  з  учнями Львівської середньої спеціалізованої школи-інтернату ім. С.Крушельницької. Викладач   десятирічки для особливо обдарованих дітей  Георгій Лошаков -  колишній випускник нашої школи. Молодий педагог та обдарований музикант  щиро подякував  викладачам  Радивилівської  ДШМ  за   прищеплену любов до музики і отримані  знання та  продемонстрував творчі здобутки уже своїх учнів. Юні музиканти вразили слухачів  грою на флейті, скрипці та арфі.

Музичні зустрічі  залишили напрочуд гарні враження і додали снаги юним музикантам для реалізації власного творчого потенціалу.

          Сузанна  Клюй, директор  КЗ “Радивилівська  дитяча школа мистецтв”