Під час чергової, тридцять шостої сесії Радивилівської міської ради, яка відбулась у четвер, 22 лютого, депутати заслухали звіт про виконання міського бюджету, внесли зміни у міський бюджет, збільшивши доходи на суму 100 000,00 гривень: саме стільки у якості субвенції рішенням сесії Бугаївської сільської ради надійшло у міську громаду. Частину з цих надходжень буде використано, в тому числі, на підвезення учнів, які проживають на території Бугаївської сільради, в міські загальноосвітні навчальні заклади.

Крім іншого, депутати підтримали рішення про створення комунальної установи «Радивилівський міськрайонний інклюзивно-ресурсний центр» Радивилівської міської ради Радивилівського району, адресували звернення до Асоціації міст України щодо внесення змін до Податкового Кодексу України, із змінами та доповненнями затвердили міську програму розвитку культури на період до 2022 року. В порядок денний роботи сесії було включено звітну інформацію начальника Радивилівського відділення поліції Дубнівського відділу поліції Головного управління національної поліції в Рівненській області, а також доповіді в.о. старост старостинських округів Радивилівської об’єднаної громади про виконану роботу за минулий рік.

Зважаючи на те, що усі питання, винесені на розгляд сесії, пройшли попереднє продуктивне обговорення під час засідання постійних комісій міської ради, відповідно до їх рекомендацій та висновків отримали злагоджену підтримку депутатського корпусу.