РОЗПОЧАТО УТВОРЕННЯ МЕТОДИЧНИХ СТРУКТУР

Дата: 01.03.2017 10:40
Кількість переглядів: 672

Фото без опису27 лютого 2017 року відбулося міське методичне об’єднання вчителів української мови та літератури, під час проведення якого були обговорені актуальні проблеми стану навчання, виховання та рівня навчальних досягнень із зазначеного предмета у загальноосвітніх навчальних закладах Радивилівської ОТГ.

28 лютого відбулося методичне об’єднання заступників з виховної роботи керівників загальноосвітніх навчальних закладів Радивилівської ОТГ. Визначені пріорітетні напрямки організації виховання та впровадження новітніх виховних систем у безпосередню діяльність у загальноосвітніх навчальних закладах Радивилівської ОТГ.

Керівниками міських методичних об’єднань української мови та літератури обрано вчителя Башарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Польову І.П., заступників з виховної роботи – Мудрик Р.І. (Радивилівський НВК «Школа №1 - гімназія»)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних