Затверджено порядок та вартість надання платних послуг

Дата: 03.03.2017 10:18
Кількість переглядів: 854

Фото без описуЩоб отримати додаткове фінансування, яке б дозволило розширити та більш якісно організувати освітню та культурну діяльність закладів Радивилівської міської ради об’єднаної громади, депутати проголосували за порядок надання платних послуг а також затвердили калькуляцію розрахунків їх вартості.

Під час другого пленарного засідання шістнадцятої сесії Радивилівської міської ради, яке відбулось у четвер, другого березня, на розгляд депутатів були винесені наступні проекти рішень: «Про прогноз міського бюджету Радивилівської міської ради на 2018 -2019 роки», «Про внесення змін до міського бюдтежу на 2017 рік», «Про стратегію розвитку Радивилівської міської ОТГ на період до 2020 року», «Про передачу на баланс ОСББ багатоквартирного житлового будинку в м.Радивилів», «Про звернення Радивилівського районного центру зайнятості», «Про затвердження детального та генерального планів територій», «Про внесення змін до рішення міської ради №166 від 26.01.2016 року», «Про затвердження порядку надання та вартості платних послуг для закладів і установ, що перебувають в управлінні відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради», «Про встановлення розміру плати за навчання у комунальному закладі «Радивилівська дитяча школа мистецтв» міської ради». Після узгодження винесених питань на засіданнях постійних профільних комісій міської  ради, із змінами та доповненнями депутати ухвалили запропоновані проекти рішень. Крім вище переліченого, за результатами голосування було внесено ряд змін до попередніх рішень міської ради,  а також затверджено перелік об’єктів та видів суспільно-корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виправних робіт.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних