В ході роботи позачергової сесії міської ради, яка відбулась вчора, 6 вересня, депутати затвердили перелік об'єктів, видатки на які цьогоріч будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку.

Відповідно до проектно-кошторисної класифікації, міська рада співфінансуватиме, зокрема, проведення капітального ремонту Підзамчівського  дошкільного навчального закладу "Теремок" (заклад чині перебуває чи не у найжахливішому експлуатаційному стані серед інших ДНЗ громади), будівлі Немирівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (ремонт даху, перекриття спортивного залу), твердопаливної котельні, тепломережі та внутрішньої системи опалення Башарівської школи-філії, внутрішньої системи опалення Дружбівської загальноосвітньої школи. На ці статті витрат передбачено 405 000 гривень з міського бюджету. Рішенням сесії міської ради було виділено субвенцію в сумі 40 000 гривень на оплату теплопостачання Радивилівській районній лікарні. Затвердивши запропоновані зміни до міського бюджету, які довела до відома депутатів заступник міського голови з фінансово-економічних питань І.Довбиш, сесія злагоджено підтримала й інші важливі проекти рішень, зокрема, такі, що регулюють земельні відносини жителів об'єднаної територіальної громади.

В ході голосування було ухвалено зміни до Програми розвитку земельних відносин в м. Радивилів на 2016-2020 роки, депутати підтримали рішення і щодо прийняття на  баланс Радивилівської міської ради багатоквартирного житлового будинку з метою співфінансування робіт по заміні його покрівлі.

Наталка Янчин