З турботою про дитинство

Дата: 22.06.2017 09:58
Кількість переглядів: 905

Фото без описуВ життя нашого міста знову додалось кольору та настрою: наймолодшим радивилівцям облаштували ще один сучасний майданчик для гри.

Як вже було анонсовано у тижневику кількома випусками раніше, Радивилівська міська рада не залишила пустувати місце, де ще донедавна стояв сучасний багатофункціональний дитячий майданчик, що його так зухвало понищили невідомі вандали. Аби найменшенькі мешканці міста мали де змістовно проводити своє безтурботне дозвілля, а батьки могли бути спокійні за безпеку своїх малят під час їхнього активного відпочинку, на місці демонтованих, аварійних гойдалок та гірок, виріс новий, сучасний ігровий комплекс. Красива обнова вже встигла приглянутися зацікавленій малечі, задоволені такою турботою влади про підростаюче покоління  і місцеві родини, де підростають діти.

Як повідомив нашому виданню перший заступник голови міської ради В.М.Ісюк, схожі місця для дозвілля наймолодших будуть облаштовані і по старостинських округах нашої об’єднаної громади: селах Немирівці. Башарівці, Дружбі, Підзамчому. На закупівлю обладнання для усіх ігрових майданчиків з бюджету громади було виділено близько ста семи десяти тисяч гривень, зауважив Віктор Михайлович. Усі елементи придбаних міні-комплексів, в переліку яких пісочниці, качелі-балансири, гірки, каруселі, є сертифіковані та відповідають всім санітарним, гігієнічним, технічним нормам та стандартам, встановленим чинним законодавством для товарів даного виду. Адже здоров’я та безпека дітей – понад усе.

На початку цього тижня  чоловічий склад бригади з благоустрою міської ради, «озброївшись» необхідним робочим інвентарем, приступив до монтажу ігрових елементів дитячого комплексу.  Хоч встановлення майданчика умовно приурочили до святкування Міжнародного Дня молоді в Радивилові, це не означає, що усі, хто досяг повноліття, також отримують умовну перепустку на щойно встановлені гойдалки.  Навпаки: свідоме, бережливе ставлення до спільного майна має проявляти, передусім, наша молодь. Як довелось помітити, новий майданчик має посилений антивандальний захист, більшість його деталей – металеві, а , отже, стійкі до чужого рукоприкладства. Особливо у нетверезому стані. Ближче до вихідних на майданчику знову відновилась звична донедавна метушня: перші відвідувачі за кілька хвилин намагалися побувати на всіх ігрових спорудах комплексу,  і не стримували свого щастя у маленьких оченятах.

Залишається тільки сподіватися, що улюблене місце дитячого дозвілля не спіткає доля майданчика-попередника…

Наталка Янчин
 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних