Літературна вітальня «Вірші з майдану».

Дата: 21.02.2018 09:52
Кількість переглядів: 841

Фото без описуВся Україна в ці дні згадує і схиляє голови перед пам’яттю Героїв Небесної Сотні, які боролися і віддали своє життя за Україну тоді, коли вона стояла перед важливим  історичним кроком  –  стати незалежною Європейською державою.

Відзначаючи цю подію, 20 лютого в Радивилівській міській бібліотеці зібралися люди,щоб в скорботі схилити низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний, цивілізований час ХХІ століття. Під час заходу йшла мова про революційні події на Майдані та патріотів України, які не пошкодували свого життя заради Свободи. Запалили свічку, хвилиною мовчання вшанували їх пам’ять, читали вірші про Майдан, переглянули фільм «Небесна сотня. Ті, хто залишаться в серцях кожного українця» та виставку – інсталяцію «На варті наших душ – Небесна Сотня».

В літературній вітальні взяли участь: краєзнавець і поет, ветеран афганської війни, викладач професійно-технічного ліцею, депутат міської ради Василь Ярмусь, талановиті митці слова Надія Вечорко, Лідія Сорока, Марія Черешньовська, учні загальноосвітніх закладів міста – Ангеліна Бражнікова, Назар Войтович, Аня Бойко, Ангеліна Гаврилюк, учні професійного ліцею – Катерина Мовчан, Марія Устичук, а ще: начальник Радивилівського бюро правової допомоги Марія Поволоцька, члени клубу «Надвечір’я» та активні користувачі бібліотеки.

Захід завершився виконанням всіма учасниками «Молитви за Україну»

            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних