З увагою - до потреб жителів громади

Дата: 06.11.2017 09:15
Кількість переглядів: 643

Фото без описуВідповідно до затвердженого графіку, першого та другого листопада голова міської ради М.А.Карапетян провів виїзні дні прийому громадян у старостинських  округах об’єднаної громади.

Безпосереднє спілкування з людьми є тим найбільш дієвим інструментом по вивченню та вирішенню злободенних проблем її життєдіяльності. Тож, з метою компетентного вирішення особистих та колективних звернень, а також задля надання необхідної консультативної допомоги населенню, до участі у виїзних прийомах громадян долучились також керуючий справами виконавчого комітету Радивилівської міської ради С.В.Гуща та заступник голови з гуманітарних питань О.В.Пастух.

Більшість питань, адресовані міському голові жителями сіл Дружби, Немирівки, Башарівки, Підзамчого, де була організована виїзна приймальня, стосувалися як надання адресної допомоги на лікування, вирішення складних соціально-побутових умов, так і куди більш важливих сторін життєдіяльності територіальної громади: стану інфраструктури, покращення логістики, тощо.  Зокрема, у Підзамчому обговорювались перспективи якнайшвидшого освітлення сільських вулиць та питання реконструкції існуючого дитсадка. Цей дошкільний заклад вже не один рік перебуває в аварійному стані, а кошторис на його модернізацію сягає вражаючої суми – більш, як 5 млн.гривень. У с.Копанях відвідувачі порушували проблему нерегулярного автобусного сполучення, а в Башарівці просять розглянути можливість відкриття додаткової групи перебування дітей на базі діючого дитсадка.

Найбільш актуальні питання міський голова взяв на особистий контроль. Ті звернення громадян, які потребують детального вивчення, будуть опрацьовані працівниками відповідних структурних підрозділів міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних