Рішення виконавчого комітету №В/16 «Про зарахування на квартирний облік»

Кількість переглядів: 41
Скликання: засідання 2022
Сесія: засідання 16/2022
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 25.11.2022
Номер документу: В/16
Назва документу: Про зарахування на квартирний облік
Прикріплені файли:
  1. основний документ (0.03 МБ)

                                                                      

                                                                            

РАДИВИЛІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ДУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від  25 листопада 2022 року                                                                                 №  154

 

Про зарахування на квартирний облік

 

          Керуючись ст. ст. 30, 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 36, 39, 46 Житлового кодексу Української РСР, п.26, 28 постанови Ради Міністрів Української РСР і Української Республіканської ради професійних спілок від 11.12.1984 № 470 «Про затвердження Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов і надання їм жилих приміщень в Українській РСР», ст. 33 Закону України  «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», п.1 Порядку взяття громадян на соціальний квартирний облік, їх перебування на такому обліку та зняття з нього, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 липня 2008 року № 682 «Деякі питання реалізації Закону України «Про житловий фонд соціального призначення», інформаційною довідкою з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна, Положенням про квартирний облік при виконавчому комітеті Радивилівської міської ради, затвердженим рішенням міськвиконкому  від 27 серпня 2021 року № 211,  розглянувши клопотання служби у справах дітей Радивилівської міської ради щодо взяття на квартирний облік Світличного Андрія Олександровича, 26.10.2006 року народження, як дитину, позбавлену батьківського піклування, та протокол житлової комісії при міськвиконкомі від 17.11.2022 № 3, виконком Радивилівської міської ради

в и р і ш и в:

 

  1. Зарахувати на квартирний облік при міськвиконкомі на отримання житла позачергово Світличного Андрія Олександровича, 26.10.2006 року народження, як  дитину, позбавлену батьківського піклування, який зареєстрований за адресою:                    вул. Козланюка, 9 кв. 2, м. Радивилів Дубенського району Рівненської області , а проживає за адресою : вул. Санаторна, 4 кв. 5, с. Олександрія Рівненського району Рівненської області в сім'ї Долгушина Ярослава Георгійовича та Долгушиної Ірини Іванівни.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  першого заступника міського голови, голову житлової комісії при міськвиконкомі Віктора ІСЮКА .

 

 

 

 Міський голова                                                                 Микола КАРАПЕТЯН

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних