Рішення виконавчого комітету №В/16 «Звіт про роботу поліцейського офіцера громади»

Кількість переглядів: 267
Скликання: засідання 2022
Сесія: засідання 16/2022
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 25.11.2022
Номер документу: В/16
Назва документу: Звіт про роботу поліцейського офіцера громади
Прикріплені файли:
  1. основний документ (0.04 МБ)

 

                                                                                                                                 

РАДИВИЛІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ДУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ   РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 25 листопада 2022 року                                                                          № 148

 

Звіт про роботу поліцейського офіцера громади

 

 

            Керуючись ст. ст. 38, 40, 59  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, заслухавши та обговоривши звіт поліцейського офіцера громади Ярослава Сологуба  за 11 місяців 2022 року, виконавчий комітет Радивилівської міської ради

в и р і ш и в :

 

          1. Звіт поліцейського офіцера громади Ярослава Сологуба за 11 місяців 2022 року прийняти до відома (додається).

          2. Відмітити позитивну роботу поліцейського офіцера громади за 11 місяців 2022 року направлену на стабілізацію забезпечення прав та свобод громадян, публічної безпеки та правопорядку, протидії злочинності на території Радивилівської громади Дубенського району Рівненської області.

          3. Роботу поліцейського офіцера громади Ярослава Сологуба за 11 місяців 2022 року вважати задовільною.

          4. Рекомендувати поліцейському офіцеру громади:

          4.1. Активізувати роботу щодо попередження, профілактики та розкриття злочинів, дотримання громадського порядку у населених пунктах громади .

          4.2. Посилити контроль за дотриманням графіків роботи закладів торгівлі та громадського харчування, які розташовані поблизу місць масового перебування молоді.

          4.3. Здійснювати рейди з метою виявлення, розповсюдження фальсифікованої алкогольної продукції, торгівлі підакцизними товарами.

          4.4. Організовувати зустрічі з населенням, трудовими, педагогічними колективами для визначення конкретних дій щодо боротьби з порушеннями на підзвітній території та проведення профілактичної роботи.

          4.5. Проводити роботу із умовно достроково-звільненими та умовно засудженими в питанні виправлення і переорієнтації їх світогляду, а також проведенні індивідуальної, роз’яснювальної, правоохоронної, агітаційної роботи.

          5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Олександра Пастуха та поліцейського офіцера громади Ярослава Сологуба.

 

 

Міський голова                               Микола  КАРАПЕТЯН

 

2

Додаток

до рішення міськвиконкому

від 25.11.2022  № 148

 

З В І Т

про роботу поліцейського офіцера громади

за 11 місяців 2022 року

 

           На території Радивилівської  територіальної громади впродовж 11 місяців 2022 року було здійснено заходи щодо правової освіти громадян.

          Проводяться заходи для дітей, молоді та їх батьків з питань протидії поширенню наркоманії та  алкоголізму, пропаганди здорового способу населення, зосереджувалась увага на дотримання карантину та носіння захисних масок  в будівлях та дотримання дистанції при скупченні людей.

          З березня місяця 2021 року та впродовж 2022 року по на території Радивилівської  територіальної громади проводились заходи  профілактичного характеру з метою запобігання поширенню на території гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2.

Проводяться перевірки розважальних закладів та інших місць масового відпочинку молоді щодо дотримання вимог законодавства в роботі цих закладів. Також здійснюються рейди-перевірки закладів Радивилівського ТГ на предмет продажу та вживання алкогольних напоїв неповнолітніми.

          Здійснювалися заходи по виявленню неблагополучних сімей та відвідувались сім’ї,  які опинились в складних життєвих обставинах.

          Було проведено заходи по виявленню пунктів незаконного прийому металобрухту та фіктивних заготівельних фірм.

         Також здійснюється контроль за особами категорії «раніше судимі», які відбували покарання у місцях позбавлення волі, та які формально підпадають під адміністративний нагляд а саме:

  • Гнатюк Микола Ігорович, 1988 р.н., житель с. Круки Дубенського району, з яким проводяться бесіди про недопущення скоєння в майбутньому нових злочинів та адміністративних правопорушень;
  • Ярий Віктор Анатолійович, 1967 р.н., житель с. Підзамче Дубенського району, з яким проводяться бесіди про недопущення скоєння в майбутньому нових злочинів та адміністративних правопорушень ;
  • Повх Михайло Валерійович, 1986 р.н., житель с. Немирівка Дубенського району, з яким проводяться бесіди про недопущення скоєння в майбутньому нових злочинів та адміністративних правопорушень.

 

          Проведено інформаційно-просвітницькі заходи з населенням щодо засобів і методів, які використовуються торговцями людьми.

          Розповсюджувалась рекламна продукція з питань протидії торгівлі людьми. 

          З метою протидії торгівлі людьми розміщувались інформаційно-роз'яснювальні матеріали з питань законодавства про працю та соціальне страхування на випадок безробіття працевлаштування за кордоном на інформаційних стендах .

3     

          В навчальних закладах проводиться виховна робота про недопущення вчинення неповнолітніми кримінальних та адміністративних правопорушень, дотримання правил поведінки під час навчального процесу та повідомлення про факти булінгу.

          За місцем проживання перевіряються сімейні кривдники, з якими проводиться профілактичні бесіди про неприпустимість вчинення домашнього насильства, та роз’яснюється відповідальність за такі дії.

          Постійно перевіряються власники зброї, умови зберігання зброї та поведінки вказаних осіб за місцем проживання.

                    Спільно з інспектором по благоустрою Радивилівської ТГ проводяться рейди на предмет виявлення порушень правил благоустрою жителями громади та притягнення порушників до відповідальності. 

          На території ринку м. Радивилів постійно забезпечується охорона громадського порядку та дотримання карантинних обмежень, носіння масок, недопущення торгівлі у не встановлених місцях.

          Здійснюється реагування за повідомленням громадян з лінії 102 та за зверненнями жителів Радивилівської громади.

          Поліцейським офіцером  громади за 11 місяців 2022 року було виявлено та складено адміністративних протоколів;  а саме за

Ст. 44-3 – (1)

ст. 121 – (8)

ст. 122 – (62)

ст. 125 – (13)

ст..126 -  (7)

ст. 152 –  (2)

ст. 164 – (1)

ст. 175 –1 (3)

ст. 178 – (5)

 

          До адміністративної відповідальності була притягнена громадянка Воронко Євгенія Степанівна, жительки с. Старики Дубенського району за торгівлю підакцизними товарами, а саме:  горілкою та сигаретами на дому без ліцензії. Ухвалою Радивилівського суду дану громадянину визнано винною та призначено покарання за ч. 1 ст. 164 КУпАП у вигляді штрафу в розмірі сімнадцять тисяч гривень.

          До кримінальної відповідальності було притягнуто громадянина Наконечного Володимира Івановича , жителя с. Дружба Дубенського району за спричинення тілесних ушкоджень відносно своєї дружини ( ст.125 КК України).

          З жителями Радивилівської територіальної громади проводяться бесіди профілактичного характеру про недопущення вчинення ними у майбутньому  кримінальних та адміністративних правопорушень. 

 

Керуючий справами міськвиконкому                                             Сергій ГУЩА


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних