Рішення виконавчого комітету №В/14 «Про стан роботи Радивилівської міської ради та її виконавчих органів щодо сприяння мобілізації військовослужбовців в період воєнного часу»

Кількість переглядів: 79
Скликання: засідання 2022
Сесія: засідання 14/2022
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 27.10.2022
Номер документу: В/14
Назва документу: Про стан роботи Радивилівської міської ради та її виконавчих органів щодо сприяння мобілізації військовослужбовців в період воєнного часу
Прикріплені файли:
  1. основний документ (0.03 МБ)

 

                                                                                                                                                                 

РАДИВИЛІВСЬКА МІСЬКА РАДА 

ДУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ   РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

                                                       

                                                                        

Р І Ш Е Н Н Я

від  27 жовтня  2022  року                                                                             № 120

 

Про стан роботи Радивилівської міської ради та її

виконавчих органів щодо сприяння мобілізації

військовослужбовців в період воєнного часу

 

          Керуючись ст.ст. 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Указу Президента України від 24 лютого 2022 року                            № 64/2022  “ Про введення воєнного стану в Україні”, Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 69/2022  “Про загальну мобілізацію”, наказу військового комісара Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки від 25 лютого 2022 року № 21 "Про проведення загальної мобілізації", відповідно до Законів України “ Про військовий обов'язок і військову службу ” та “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію”, у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України та з метою забезпечення оборони держави ,  виконавчий комітет Радивилівської міської ради

в и р і ш и в :

 

            1.  Інформацію про стан роботи Радивилівської міської ради та її виконавчих органів щодо сприяння мобілізації військовослужбовців в період воєнного часу взяти до відома (Додаток ).

2. Сприяти організації ведення військового обліку військовозобов’язаних і призовників відповідно до вимог, встановлених Міністерством оборони України, Міністерством статистики України, постановою Кабінету Міністрів України від 07 грудня 2016 року № 921 „ Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників і  військовозобов’язаних ”.

3. Щодо розшуку військовозобов’язаних, які ухиляються від виконання військового обов’язку Радивилівському відділенню поліції №2 Дубенського районного  відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області відпрацювати дієву систему роботи щодо розшуку, затримання і доставки до другого відділу  Дубенського районного територіального центру комплектування та соціальної  підтримки  громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку.

 

 

2

 

                    4. Сприяти другому відділу  Дубенського районного територіального центру комплектування та соціальної  підтримки у проведенні  заходів із популяризації та залучення громадян на військову службу під час загальної мобілізації, насамперед до бойових військових частин.

 

            5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра ПАСТУХА та провідного спеціаліста з надзвичайних ситуацій , цивільного захисту населення, мобілізаційної оборонної роботи і охорони праці   Віталію ВОРОНКА.

 

 

 

                                                                         

Міський голова                                                                      Микола КАРАПЕТЯН

 

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток

до рішення міського голови

 27 жовтня 2022 року № 120

 

ІНФОРМАЦІЯ

про стан роботи Радивилівської міської ради та її виконавчих органів

щодо сприяння мобілізації військовослужбовців в період воєнного

 

          У зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України у 2022 році була організована і здійснювалася відповідно до керівних документів та розпоряджень голови Дубенської військової адміністрації та з метою покращення стану мобілізаційної підготовки на території Радивилівської територіальної громади у 2022 році  керівниками підприємств, установ та організацій спільно з другим відділом  Дубенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки  проведено комплекс заходів, направлених на належне проведення мобілізації та контролю за її станом.  На території Радивилівської територіальної громади  мобілізацію людських і транспортних ресурсів проведено в обсягах, визначених планом другого відділу  Дубенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Старостами старостинських округів проводилась відповідна робота по оповіщенню усіх військовозобов’язаних резервістів,  що проживають на території Радивилівської територіальної громади  , які мають мобілізаційні розпорядження або у разі отримання ними персональних повісток територіального центру комплектування та соціальної підтримки, зобов'язані з’явитися у терміни та за адресами, вказані в їх мобілізаційних розпорядженнях, персональних повістках або розпорядженнях (наказах) начальника територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Військовозобов’язані,                                 які  перебувають  на військовому обліку  в  інших районних (міських) територіальних

центрах комплектування та соціальної підтримки та тимчасово перебувають на території Радивилівської територіальної громади  у зв’язку з роботою або іншими обставинами,  повинні  негайно  вибути  до  місця постійного проживання і прибути у

пункти, вказані в їх мобілізаційних розпорядженнях, а при неможливості – до другого відділу  Дубенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

          Радивилівською міською радою спільно з другим відділом  Дубенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки  проведено комплекс заходів з  підприємствами, установам , організаціям  усіх форм власності незалежно від їх підпорядкування, громадянами, які є постачальниками транспортних засобів для забезпечення потреб Збройних Сил України.        Радивилівським відділенням поліції №2 Дубенського районного  відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області відпрацьована дієва система роботи щодо розшуку, затримання і доставки до другого відділу  Дубенського районного територіального центру комплектування та соціальної  підтримки  громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку. Громадяни, які ухиляються від призову на військову службу під час мобілізації, в особливий період і не з’являються за викликом до територіального центру комплектування та соціальної підтримки, несуть відповідальність згідно із законодавством.      

 

Керуючий справами міськвиконкому                                   Сергій ГУЩА


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних