Проекти рішень сесій №пр 1 «Про надання земельної ділянки в оренду»

Кількість переглядів: 119
Скликання: VIII скликання
Сесія: 25 сесія
Тип документу: Проекти рішень сесій
Дата: 25.02.2022
Автор: Наталія КУЧЕРЕНКО
Номер документу: пр 1
Назва документу: Про надання земельної ділянки в оренду
Прикріплені файли:
  1. основний документ (0.02 МБ)

 

   

РАДИВИЛІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ДУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ   РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(Пленарне засідання чергової  двадцять п’ятої сесії VІІІ скликання)

Р І Ш Е Н Н Я

від  25 лютого 2022 року                                                                                                                                         № проект

Про  надання земельної ділянки в оренду

Розглянувши клопотання АТ КБ “ПриватБанк” про надання земельної ділянки в оренду, керуючись cтатями 12, 93, 124 Земельного кодексу України, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України “Про оренду землі”, договором іпотеки від 23.08.2016, інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборона відчуження об’єктів нерухомого майна щодо об’єктів нерухомого майна від 26.08.2016, за погодженням постійними комісіями міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, законності, правопорядку, регуляторної політики та питань земельних відносин, містобудування та з питань земельних відносин, містобудування, екології, охорони навколишнього середовища, міська рада

в и р і ш и л а :

  1. Надати в оренду Акціонерному товариству комерційний банк ПриватБанк терміном на 49 років земельну ділянку кадастровий номер 5625881600:05:029:0153, площею 0,3956 га по вул. Бродівська, 98а в с. Опарипси Дубенського району Рівненської області для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Встановити орендну плату в розмірі 6% від нормативної грошової оцінки (1101498,75 грн);

2.         Землекористувачу:

2.1. Виконувати обов’язки землекористувачів відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

2.2. У місячний термін звернутись до землевпорядної організації із клопотанням щодо організації робіт по винесенню меж земельної ділянки в натуру (на місцевість) та виготовленню документа, що посвідчує право користування земельною ділянкою.

2.3. Забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих мереж і споруд, що знаходяться в межах земельної ділянки.

2.4. У разі необхідності реконструкції чи нового будівництва питання оформлення дозвільної та проектно-кошторисної документації вирішувати в порядку, визначеному Законом України “Про регулювання містобудівної діяльності”.

3. Попередити землекористувача, що використання землі не за цільовим призначенням тягне за собою припинення права користування відповідно до вимог ст. 141, 143 Земельного кодексу України.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, містобудування, екології, охорони навколишнього середовища (Лариса ВОРОНКО).  

 

Міський голова                                                                                                           Микола КАРАПЕТЯН

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних