Рішення сесій №746/24/8 «Про виконання рішення міської ради від 26.01.2021 № 130 «Про Програму забезпечення соціальними послугами жителів Радивилівської територіальної громади на 2021 рік»»

Кількість переглядів: 78
Скликання: VIII скликання
Сесія: 24 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата: 04.02.2022
Автор: Катерина НАКОНЕЧНА
Номер документу: 746/24/8
Назва документу: Про виконання рішення міської ради від 26.01.2021 № 130 «Про Програму забезпечення соціальними послугами жителів Радивилівської територіальної громади на 2021 рік»
Прикріплені файли:
  1. основний документ (0.02 МБ)

                                                                   РАДИВИЛІВСЬКА  МІСЬКА  РАДА 

ДУБЕНСЬКОГО  РАЙОНУ   РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

(Пленарного засідання позачергової двадцять четвертої сесії  VІІІ скликання)

Проєкт Р І Ш Е Н Н Я 

від 04 лютого 2022 року                                                                                            № 746

Про виконання рішення міської ради від 26.01.2021 № 130 «Про Програму забезпечення соціальними послугами жителів Радивилівської територіальної громади на 2021 рік»

На виконання Закону України «Про соціальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2009 № 1417 «Деякі питання діяльності територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» (зі змінами), з метою забезпечення жителів Радивилівської територіальної громади соціальними послугами,  керуючись ст.ст. 26,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  за погодженням з постійними комісіями міської ради, міська рада

вирішила:

            1. Інформацію директора Радивилівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Віктора ГЕТЬМАНА про виконання рішення міської ради від 26.01.2021 № 130 «Про Програму забезпечення соціальними послугами жителів Радивилівської територіальної громади на 2021 рік» взяти до відома (додається).

           2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну  комісію з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту, соціального захисту (Федір СТЕЦЮК) та заступника  міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра ПАСТУХА.

Міський голова                                                                                  Микола  КАРАПЕТЯН

                                   Додаток

до рішення міської ради

від 04.02.2022 № 746

Інформація

про виконання рішення міської ради від 26.01.2021 № 130  «Про Програму забезпечення соціальними послугами жителів Радивилівської територіальної громади на 2021 рік»

Впродовж звітного періоду по Радивилівській ТГ соціальні послуги надавалися Радивилівським територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) для 1202 громадян похилого віку, інвалідам, іншим громадянам, які перебувають у складних обставинах і потребують соціального обслуговування.

Соціальними робітниками відділення соціальної допомоги вдома обслужено  183 особи, яким надано біля 60 видів послуг. На платній основі було надано послуг для 25 осіб на суму  23 310 грн.

Для створення рівних можливостей для людей похилого віку та осіб з обмеженими фізичними можливостями, інтегрування їх у суспільство, повернення до повноцінного життя при територіальному центрі працює відділення денного догляду. Послугами  відділення за звітний період скористалось 568 жителів Радивилівської ОТГ. Здійснювався підвіз спецавтомобілем із старостинських округів громади для надання послуг денного догляду для 10  осіб з інвалідністю (жителів Підзамчівського старостинського округу).

В пункті прокату засобів реабілітації та пересування обслужені 123 осіб. Всього у тимчасове користування видано 142 одиниці засобів пересування та реабілітації.

Працівники відділення проводять культурно-масову роботу серед людей похилого віку та інвалідів, сприяють роботі ветеранських клубів, яким  належить особливе місце в системі соціальної адаптації. Щорічно в територіальному центрі спільно з районними громадськими організаціями проводяться різноманітні тематичні заходи. Протягом 2021 року було проведено 3 тематичних заходів.

При відділенні соціальної допомоги вдома надають послуги швейна та взуттєва майстерня, а також перукарня. За 2021 рік було  обслужено 530 осіб, яким  надано 1011 послугу на суму 44750 грн.

В поточному році, територіальним центром було обслужено 6 учасників АТО та 2 членів сім’ї загиблих воїнів, яким безкоштовно надано послуги майстерень та денного догляду.

Внутрішньопереміщених осіб майстернями та перукарнею у цьому році було обслужено 2 особи.

Послугами відділення стаціонарного догляду терцентру за 2021 рік скористалось 20 осіб (з них жителів Радивилівської територіальної громади – 4  особи).

У відділеннях територіального центру соціального обслуговування запроваджено державні стандарти надання соціальних послуг догляд вдома,  стаціонарний догляд та денний догляд. В установі сформовано паперову  базу даних щодо соціального обслуговування (надання соціальних послуг) вразливих верств населення.

Для потреб відділення стаціонарного догляду було придбано 2 сучасні електроплити з витяжками на загальну суму 31937 грн., сантехнічне та інше обладнання для санвузла за 16909 грн.

Мешканці та персонал забезпечені засобами індивідуального захисту, антисептиками для рук та дезінфікуючими засобами.

Оновлено обладнання та інструменти для перукарні. Закуплено крісло, мийку, візок, сухожар (стерилізатор), машинку для стрижки, фен на загальну суму 23193 грн.

Приділялася увага і покращенню стану утримання будівель терцентру, так у 2021 році проведено:

- поточний ремонт житлових кімнат у приміщенні відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Радивилівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) в м.Радивилів, вул.Садова, 4, будівля №3, кім. №1, 4. Загалом освоєно 14053 грн.;

- поточний ремонт коридору, санвузла та кімнати гігієни у приміщенні відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Радивилівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) в м.Радивилів, вул.Садова, 4, будівля №3. Освоєно 35184 грн.

Міський голова                                                                            Микола КАРАПЕТЯН

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних