Останній дзвінок покликав на найдовшу у році перерву!

Дата: 30.05.2018 12:12
Кількість переглядів: 567

Фото без описуЗокрема, для вихованців загальноосвітніх закладів Радивилівської об’єднаної громади останній дзвінок пролунав у вівторок, 29 травня.

А ось урочисте вручення документів про загальну середню освіту більшість випускників запланували провести 23 червня.  Це пов’язане з термінами проведення зовнішнього незалежного оцінювання і внесенням його остаточних результатів у шкільні атестати. За підсумками навчального року 2017-2018, святкову стрічку «Випускник» цього травня одягнули 274 старшокласники об’єднаної громади. З них 67  - учні одинадцятих класів. Найбільша їх кількість, уже традиційно, налічується у міських навчально-виховних комплексах. Цьогоріч навчання у одинадцятому класі завершує рівна кількість школярів – по 27 у обох міських НВК. Спостерігається деякий спад чисельності  одинадцятикласників у старостинствах об’єднаної громади: атестат про загальну середню освіту, зокрема, у Підзамчівській опорній школі одержуватимуть 6 учнів, у Дружбівській – 5, а у Немирівці всього 2. Більш масово прощаються із неповторним шкільним життям радивилівські учні у дев’ятому класі. От і цьогоріч отримати документи про базову середню освіту у загальноосвітніх закладах об’єднаної громади виявили бажання аж 207 учнів. Більшість з них сподіваються продовжувати навчання вже у професійних або середніх спеціальних закладах.

… У вівторок, 29 травня 2018 року у загальноосвітніх закладах  Радивилівської об’єднаної територіальної громади щемно заспівали свою пісню останні дзвінки. Привітання учням, вчителям, батькам з цієї нагоди висловив, зокрема, і голова об’єднаної територіальної громади М.А.Карапетян, який побував на  святі прощання із школою у Радивилівському НВК «школа№1-гімназія». Завершуючи навчальний рік, шкільні колективи, вже традиційно,  отримали від керівництва міської ради поповнення матеріально-технічної бази. Під час урочистих лінійок кожному загальноосвітньому закладу громади було презентовано, зокрема, сучасні аудиторні дошки, які будуть встановлені і використовуватимуться у навчальних кабінетах вже з 1 вересня нового навчального року.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних