Яка душа - такі й вірші

Дата: 28.10.2016 15:44
Кількість переглядів: 1193

Минулої неділі, 24 жовтня, в міському центрі дозвілля та мистецтв пройшла творча  зустріч з талановитою мисткинею слова, авторкою збірки «Я і поезія моя»,  і просто чарівною  жінкою Надією Вечорко.

Святкову композицію, зіткану із віршів та пісень, допомогли підготувати учасники ветеранського клубу любителів пісні «Затишок», що діє при територіальному центрі соціального обслуговування громадян, адже Надія Петрівна є його багаторічною солісткою і  ведучою різноманітних заходів. Сприяли в організації та проведенні творчого вечора працівники міського центру дозвілля звукооператор Ю.Додь, в.о. директора О.Шпес, керівник клубу «Затишок» М.Павлюк написала з нагоди проведення творчого вечора змістовний, проникливий сценарій.

Коли на серці важко, коли душа болить від туги або коли шаленіє від щастя – поезія завжди стає в нагоді. Вона покликана хвилювати, давати насолоду, плекати високі почуття, збагачувати духовність. Саме на такі струни було налаштовано недільну зустріч з нашою талановитою землячкою, авторкою понад 600 поетичних творів.

Хочеться сказати, що пані Надія - професіонал своєї справи. Вона комунікабельна, творча, креативна, людина з тонким сприйняттям довколишнього світу і подій у ньому. Її авторські рядки  наскрізь пронизані почуттям світлого і чистого кохання, материнської ласки, патріотизму, ліричних настроїв. Від того вірші, яким стає все тісніше у товстелезному, списаному зошиті,  напрочуд зворушливі, здатні торкнутися найпотаємнішої глибини людської душі. До багатьох творів міської поетеси написано музику, тож  всі присутні змогли послухати ці чудові твори у виконанні клубів «Затишок», «Надвечір’я».

На завершення зустрічі усі, кому близька до душі поезія Надії Петрівни, на знак подяки вручили поетесі букети квітів з побажаннями творчої наснаги, Божого благословення і довгих-довгих, щасливих років життя.

Наталка Янчин



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних